Tvilag

Molett hölgyek öltözködésének 10 parancsolata

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár Isten 10 parancsolatot hagyott Mózesen át az emberiségre, aminek a duci nők öltözködéséhez semmi köze sincsen, azonban ezen a nyomvonalon haladva úgy határoztunk, hogy összeállítunk újabb 10 parancsolatot, amit most mi hagyunk rátok a Teltvilág segítségével annak érdekében, hogy a legalapvetőbb és legáltalánosabb öltözködési tanácsok gyakorlatilag mindig kéznél legyenek, ha szükségesek.

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy az alábbiakban nem találjuk fel a kereket, hovatovább rendszeres olvasóinknak talán sok újdonsággal sem tudunk szolgálni, de a lényeg nem is annyira ez, mint inkább az, hogy olyan duci divattippeket gyűjtsünk egy kalap alá, melyeket feltétlenül érdemes figyelembe venni, mielőtt ruhát vásárolnánk magunknak. Lássuk a 10 parancsolatot!

1. A ruhavásárlás előtt is van teendőd, méghozzá a saját méreted és alakformád meghatározása! Ez azért kifejezetten fontos, mert többféle alaktípus létezik, hovatovább minden ember más és más, így kizárólag méret alapján kis túlzással lehetetlen lenne ruhát vásárolni magunknak.

2. Nem kell feketében járnod, nem temetésre mész! A duci divat kapcsán a legnagyobb téved és félreértés, hogy egy molett nőnek csak feketében kell járnia. Tény és való, hogy a fekete ruhák slankítanak, elegánsak és mindig divatosak, azonban más sötét árnyalatok is léteznek, melyek ezt a hatást idézik elő, így a lila, a kék, a zöld, de még a barna vagy a szürke is.

3. Felejtsd el a lapos talpú cipőket! Mert bár hiába vált divatossá mostanság a balerina cipő, a duci nőkön egyenesen borzalmasan állnak, márpedig rengetegen hordják előszeretettel. Felejtsük el, előnytelen minden viselethez, szembe a magas sarkú megoldásokkal, melyek kapcsán nem kell rögtön több centis tűsarokra gondolni, de ha tudunk benne járni, ha kényelmes darabot találtunk belőle, akkor azzal optikailag nagyon meg tudjuk nyújtani a lábainkat és az egész alakunkat.

4. Töltsd fel a ruhatáradat V-kivágású felsőkkel! Mert ezek rendkívül jól állnak a duci hölgyeknek, akik rendszerint nagy és látványos dekoltázzsal rendelkeznek, melyet érdemes megmutatni a világnak. Egyrészt ez tesz igazán nőiessé egy nőt, másrészt növeli az önbizalmat, harmadrészt szükség esetén a problémás testrészekről is elvonja a figyelmet.

5. Ha nem választasz jó fehérneműt, nem is nézhetsz ki jól! Merthogy a fehérnemű mindennek az alapja, és itt nemcsak a kényelem a lényeg, hanem a megjelenés, a tartás is. Hogy csak te látod? Lehet, de ha egy jó melltartó nem fogja össze a felsőtestedet, vagy egy jó csípő bugyi nem formázza a pocakodat, akkor rögtön rosszak lesznek az alapok.

6. Eszedbe se jusson lemondanod a leggings és a skinny farmer viseléséről! Sőt mi több, ha kecses lábaid vannak, akkor bátran vesd el ezekből is a feketét, és válassz olyan színt, ami a legjobban áll a szettedhez.

7. Az A-vonalú ruha a legtöbbször jó választás! Nem véletlenül, hiszen ez a szabás ideális, akár a pocakot, akár a feneket, akár a combokat kell takargatni kicsit.

8. Ne válassz túl bő, és túl szoros ruhákat sem magadnak! Előbbi esetében ugyanis úgy festünk majd, mintha egy függönyt vettünk volna magunkra, ami optikailag szélesebbé teszi az alakunkat, és negatívan befolyásolja a testmagasságunkat.

9. Mindig dobd fel kiegészítővel a szettjeidet! A vékony övek például kiválóan mutatnak a molett hölgyeken, akár a felsőtestet kell nyújtani, akár a pocakot eltakarni egy kicsikét.

10. Mindig legyen a ruhatáradban egy tunika! Legalább egy! Merthogy ez a molett nők számára az aduász, tökéletesen kombinálható, és szinte bárhol, bármikor megállja a helyét.

Szólj hozzá!