Laura

Molett fürdőruha divat 2016-ban

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A nyári strandszezon feltartóztathatatlanul közeleg, s a diéta mellett érdemes már most körülnézni a molett fürdőruha kínálatban. A tapasztalatok sajnos azt mutatják, hogy az üzletekben gyakran lehetetlen megfelelő darabokra bukkanni úgy, ha az átlagosnál kissé teltebb idomokkal rendelkezünk.

Lemondani azonban semmiképpen nem kell arról, hogy jól érezzük magunkat a strandon a választott fürdőruhában, hiszen a plusz size modellek gyártói egyre szélesebb választékkal jelennek meg a piacon. Személyes kedvencem a sheego.hu, ahol molett fürdőruha többféle stílusban is elérhető. A pin-up ihletésű, pöttyös darabok már évek óta nagy népszerűségnek örvendenek, de a színesebb, időnként sportos szabásvonallal rendelkezők is tarolni fognak idén.

Hatékony alakformálás a strandon is

Az alakból sokat megmutató molett fürdőruha kapcsán kiemelt szerep jut a szabásvonalnak és az anyaghasználatnak. A nyakban megkötős melltartók mellett a méretes keblekkel rendelkezők körében kedvelt, erős tartással bíró változatok is nagyon keresettek, hiszen ha fürdőruháról van szó, akkor a kényelem sem elhanyagolható.

molett fürdőruha

A molett fürdőruha gyártás terén tapasztalt cégek igyekeznek odafigyelni arra, hogy a szabásvonal előnyös, alakformáló hatással is bírjon, így a popsi és a keblek kerekebbé, a csípő nőiesen feszessé varázsolható a megfelelő darabok választásával. Hasonlóképp lényeges a minőségi anyag, ugyanis csak az ilyenből készült molett fürdőruha biztosítja azt a tartást, amire szükség van a popsi vagy a mellek kapcsán.

Egyrészesek és tankinik: ápol és eltakar

A klasszikus bikinik mellett a nőies, vagy éppen sportos egyrészesek, és az évek óta népszerű tankinik is keresettek, hiszen ezek kevesebbet mutatnak, és segítségükkel a kritikusnak vélt hasi területek kiválóan eltakarhatóak. A merevítős tankini kifejezetten ajánlott azok számára, akik a sportos, mégis nőies irányvonalat szeretnék megcélozni, és ugyanakkor a kebleket is kiemelnék. A rafinált vonalak és mintahasználat lehetővé teszik, hogy optikailag karcsúbbnak, vékonyabbnak tűnjünk, illetve ahol kell, ott kerekdeddé varázsolhatóak legyenek a vonalak.

Bikini telt idomokra is!

Molett fürdőruha iránt érdeklődve sokan azonnal az egyrészeseket választanák, pedig ma már számos olyan bikini is megtalálható a kínálatban, amelyek kifejezetten plus size méretben kerülnek a webáruházak választékába.

A gyártók gondoskodnak arról, hogy a méretes keblek megfelelő tartást kapjanak strandolás, úszás mellé, és az alsók esetében is törekednek az alakformáló hatás megvalósítására. A többféle szín és minta között mindenki rálelhet arra, amely igazán közel áll szívéhez, stílusához, és optikailag is jótékony hatással van alakjára.

Online rendelhető molett fürdőruha

Az internetes vásárlás kényelmét megéri kihasználni akkor is, ha a nyári szezonra szeretnénk felkészülni. Tapasztalataim szerint fürdőruhát is minden gond nélkül lehet online rendelni, hiszen ehhez már részletes mérettáblázat is rendelkezésre áll. Ha mégsem sikerülne eltalálni a méretet, a csere lehetőségével is élhetünk.

A gyors kiszállításnak köszönhetően akár már pár napon belül is viselhetjük új kedvencünket, amely mintegy második bőrként simul a testre, és megajándékoz a magabiztosság semmihez sem fogható érzésével.

A molett fürdőruha mára bebizonyította, hogy lehetséges a trendek követése és az igényes megjelenés akkor is, ha telt idomokkal és plus size mérettel rendelkezve hódolnánk a napfürdőzés, strandolás élményének.

Szólj hozzá!