teltvilag

Molett férfi öltöny: így válaszd ki azt amelyik jól áll!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Az üzleti életben roppant fontos szerepe van annak, hogy hogyan öltözik fel egy férfi. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen színű öltönyt visel egy üzletember!

Gondoljunk csak bele, kötnénk-e üzletet egy olyan személlyel, aki például piros öltönyt visel, vagy netán sárgát?

Lássuk, melyek azok az öltöny színek, amelyeket választhatunk, ha az üzleti életben szeretnénk helyt állni és ezek közül melyek azok az árnyalatok, amelyeket egy testesebb, duci férfi is bátran felvehet.

Tengerészkék öltöny

Tökéletes választás lehet például egy tengerészkék színű öltöny. A tengerészkék szín alapvetően egy sötétebb árnyalatú kéket jelent, ami azt jelenti, hogy a pocakos férfiak számára is előnyös lehet a viselése, mivel, mint azt jól tudjuk, a sötétebb színek slankítanak, míg a világosabbak szélesítenek, testesebbnek láttatnak.

Nem mindegy, milyen színű öltönyt viselsz!

Nem mindegy, milyen színű öltönyt viselsz!

Sötétkék öltöny

A sötétkék öltöny kifejezetten kedvelt a hivatalban dolgozó férfiaknál, hiszen amellett, hogy kellőképpen konzervatív, a mai, trendi szabásvonalakkal frissé és fiatalossá lehet varázsolni a megjelenést. Egy sötétkék színű öltöny remekül párosítható például egy lila vagy egy szürke inggel, így még divatosabb lehet az öltözék.

Szürke öltöny

A tengerészkék öltöny mellett, ugyancsak kitűnő választás lehet egy szürke öltöny is. Ám a szürke szín esetében, a ducibb férfiaknak ismét a sötétebb árnyalatok felé kell hajlaniuk. Szerencsére szürkéből rengeteg árnyalat létezik, egészen a világostól a legsötétebbig.

Egy sötétszürke öltöny egyhangúsága remekül megtörhető például egy halvány rózsaszín árnyalatú, vagy egy vörös színű inggel és nyakkendővel, így attól sem kell tartani, hogy unalmas lesz az öltözék.

Egy szürke öltöny remekül megállja a helyét a hétköznapokon, de akár különleges eseményeken is, a viselője pedig kiegyensúlyozottnak és tiszteletreméltónak fog látszani.

Szólj hozzá!