teltvilag

Molett esküvői ruha – milyet válasszak?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Mivel manapság egyre többen szenvednek túlsúlytól – ami tudjuk jól, hogy nem minden esetben negatívum, sőt mi több, inkább előnyös is lehet –, ezért egyre inkább terítékre kerülnek a molett esküvői ruhákkal kapcsolatos kérdések is.

Ez a téma nem tabu, már csak azért sem, mert minden menyasszony szép, és minden menyasszony gyönyörű, kortól és testsúlytól függetlenül. Ehhez a gyönyörűséghez pedig olyan molett esküvői ruhát kell választani, ami kihangsúlyozza ezt a harmonikus gyönyörűséget, kiemeli az előnyös külső jegyeket.

A molett esküvői ruhák is lehetnek ugyanolyan szépek, mint a vékony menyasszonyoknak tervezett darabok, és bár a nagyobb abroncsokról le kell mondanunk, akárcsak a túlzásba vicc csipkékről és fodrokról, de ha szeretnénk javítani a megjelenésünkön, akkor efféle esküvői ruhákat kell választanunk magunknak.

Előnyös lehet például az A-vonalú ruha, de alakunkat magasítja és karcsúsítja az éles V-kivágás is, vagy a nyakba akasztós ruhák, amelyekkel nagyságrendekkel karcsúbbak leszünk.

molett esküvői ruhák

A molett esküvői ruhák többsége mell alatti szabásvonallal készül, tehát csak felül testhezállóak, alul fokozatosan bővülnek, aminek köszönhetően a figyelem a dekoltázsra terelődik, a derék, a csípő és az alsótest pedig ízlésesen lepleződik.

Ha jóvágású molett esküvői ruhát keresünk, akkor érdemes a színválasztáson is elmerengni. Bár minden menyasszony álma a fehér ruha, de ez az alak szempontjából nem mindig előnyös.

Vannak azonban alternatívák, így az ekrü, a tört-fehér vagy a pezsgőszínű darabok, amelyek garantáltan képesek lefaragni rólunk optikailag néhány kilót.

A molett esküvői ruhákat természetesen számtalan kiegészítővel is feldobhatjuk, amelyek tovább karcsúsíthatnak minket, ilyen például a V-alakú nyakék, vagy a könnycsepp alakú csokor, de sokat takarhat egy jól megválasztott fejdísz és fátyol is.

Szólj hozzá!