teltvilag

Molett divat nőknek – neked van már poncsód?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Molett divat tipp: a Te gardróbodban lapul már egy poncsó? Nem? Akkor mindenképpen ajánlott beszerezned egyet, ha trendi nő akarsz lenni.

A poncsó ugyanis nem csak praktikus viselet, hanem roppant divatos is idén. De mi is az a poncsó? Egy olyan viselet, amely egyenesen Amerikából érkezett el hozzánk. Az Egyesült Államokban ugyanis már évszázadokkal ezelőtt is viselték a poncsót az indián őslakosok.

Ők még az időjárás viszontagságaitól védték magukat a praktikus és meleg poncsókkal. A poncsót remekül ki lehet használni az őszi és téli szezon alatt, mivel lehetővé teszi a réteges öltözködést.

Egy igazi nő ruhatárából nem hiányozhat egy vagy két csinos poncsó

Egy igazi nő ruhatárából nem hiányozhat egy vagy két csinos poncsó

Az sem elhanyagolható érv a poncsó mellett, hogy lengén öleli körül a testet, így az apróbb hurkácskákat sem engedi láttatni ez a nagyon ötletes és hasznos ruhadarab. Emiatt a molett nők ruhatárából nem hiányozhat egy vagy két csinos poncsó!

Érdemes beszerezni belőle egy vidám, élénk színű darabot, amellyel a hétköznapi, unalmas öltözékeket lehet feldobni, valamint ajánlott egy klasszikusabb színű, elegánsabb poncsót is megvásárolni. Így biztosak lehetünk benne, hogy bármilyen alkalomra tudjuk majd viselni a poncsóinkat.

A legjobban kombinálható árnyalatnak a bézs bizonyul, valamint praktikus lehet egy szürke és egy fekete darab is. Ezek bár egyszerűnek vagy unalmasnak tűnhetnek, ám szépségük éppen a letisztultságukban rejlik. Ettől lesznek igazán elegánsak és divatosak.

Szólj hozzá!