teltvilag

Molett divat: milyen stílus-bakikat ne kövess el, ha duci lány vagy?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Milyen stílus-bakikat nem szabad elkövetned, ha duci lány vagy? Amennyiben a duci lányok táborához tartozol, bizonyára tisztában vagy vele, hogy nem egyszerű olyan dögös ruhákat találnod magadra, amelyek tökéletesen passzolnak Rád.

Hidd el, nem reménytelen az eset, csupán a megfelelő üzletekben kell átnézni a választékot. A legtöbb butikban nem kapható olyan méretű ruha, amely a molett lányokra is illene. Ne kövesd hát el azt a hibát, hogy kisméretű ruhákat próbálsz magadra húzni.

A megfelelő méret roppant fontos ahhoz, hogy előnyös és nőies lehessen a megjelenésed. Ha egy túl szűk ruhát erőltetsz magadra, könnyen megeshet, hogy “kötözött sonka” hatását kelted, és itt-ott kibuggyan majd egy zsírpárna.

Válassz inkább olyan ruhadarabot, amely pontosan illik a testalkatodra. Hidd el, egy ilyen ruhában sokkal csinosabb és sz*xibb lehetsz. Ugyancsak kerülendő divatbakinak számít egy molett lány esetében az is, ha férfiruhákat kezd el hordani.

Csak jó üzletben kell keresgélned!

Csak jó üzletben kell keresgélned!

Meglehet, hogy ezek a pólók és melegítő nadrágok valamivel nagyobbak, és talán kényelmesebbek is, ám a szabásuk, a fazonjuk egyáltalán nem passzol egy női testhez. Másrészt nagyon valószínű, hogy színben sem illenek bele egy nőies lány ruhatárába.

Szánj inkább több időt arra, hogy felkutasd a boltokban a Rád passzoló méretű ruhákat. Szintén nem szabad beleesned abba a hibába, hogy szürke egérkének öltözöl be. Attól, hogy duci vagy, még nem kell rettegned a színektől. Az valóban igaz, hogy a fekete karcsúsít, ám ez a komor szín nem minden nőnek áll jól.

Bátran választhatsz, a fekete ruhák helyett mondjuk egy sötétlilát, egy sötétkéket, vagy egy sötétszürkét, amelyet feldobhatsz valamilyen élénkebb árnyalatú kiegészítővel. Így nem csak sz*xi, de fiatalos is lehet a megjelenésed.

Nem szabad továbbá olyan ruhát sem megvásárolnod, amelyet trendinek és divatosnak látsz, ám a viselése nem okoz örömet számodra. Csakis olyan öltözéket vegyél fel, amelyben Te is jól érzed magadat. Ha egy ruhát sz*xisnek és csinosnak látsz magadon, az a kisugárzásodon is meg fog látszani, és az önbizalmad is sokkal nagyobb lehet általa.

Szólj hozzá!