Laura

Molett divat: Légy vonzó túlsúlyosan is!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy egy-egy nagyobb márka butikjában egyszerűen nem lehet nagyobb méretű ruhákat találni. Hiába is keresed, kutatod a nagyobb méreteket, csakis olyanokat találsz, amelyek valószínűleg még tinédzser korodban is csak szűkösen, vagy sehogy sem mentek volna rád. Hidd el, nem vagy ezzel egyedül!

Rengeteg olyan nő van, aki szintén ezzel a problémával küzd, ezért nem szabad magadat hibáztatnod! A hibás ugyanis a gyártó, hiszen csakis a fogpiszkáló alkatú nőkre gondoltak, amikor a ruhákat készítették. Ezeket az üzleteket jobb, ha el is felejted, és jól teszed, ha inkább olyan butikot választasz, amiben bőséges méretválaszték vár rád.

Hidd el, van ilyen! Nem is kevés, csupán alaposan körbe kell nézni a kínálatot, és Te is megtalálhatod azt az üzletet, ami a legfrissebb divat szerinti ruhákat kínálja a molett, nőies hölgyek számára is. Az ilyen üzletek kínálatából érdemes a lágy esésű darabokat összeválogatnod, hiszen ezek nagyon jól állnak a molett hölgyeknek.

Figyelj oda azonban arra, hogy a választott ruha mindig legyen karcsúsítva, mondjuk a derék részen, hiszen ezzel optikailag karcsúsítani lehet az alakodat is. A karcsúsítás nélküli fazonok sokkal inkább zsákszerű hatást keltenek, úgyhogy az ilyen ruhákat jobb, ha fel sem próbálod. Problémás a hasad? Nem gond!

A széles övek még ma is roppant divatosak, így egy bővebb szabású felsőre bátran feltehetsz egyet, hogy leplezhesd a pocakodon lévő zsírpárnát. Nagyon fontos, hogy a ruháid összeválogatása során, soha nem akarj kisebb méretbe bújni, mint ami valójában illik rád. A saját méretű ruháidban ugyanis, sokkal csinosabb lehetsz.

Gondolj csak bele abba, hogy mi történik egy szűk nadrág viselésekor! Oldalt elkerülhetetlenül kibújik a kis úszógumi, aminek a látványa azt sugallja, hogy dundi vagy. Abban az esetben viszont, ha a nadrágod tökéletesen passzol rád, optikailag máris karcsúbb lehetsz!

Apró trükk, de hatásos! Próbáld csak ki bátran. Idén nagyon divatosak a csipkés ruhadarabok. Ezek nagyon nőiesek és vonzó megjelenést tudnak neked biztosítani még abban az esetben is, ha dundi vagy.

Egy molett nő alapvetően is nagyon nőies, pláne akkor, ha csipkés ruhadarabokkal is ráerősít erre a csinos, vonzó megjelenésre. Viselj hát Te is csipkés ruhadarabokat, így garantáltan nem a kis zsírpárnákat fogják rajtad figyelni a férfiak!

Szólj hozzá!