teltvilag

Molett divat: csinos öltözködési tippek nőknek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Testre szabott divattippek, teltebb alkatú hölgyeknek: az öltözködésnek igen nagy szerepe van abban, hogy az emberek milyen véleményt alkotnak velünk kapcsolatban.

Bár nem a ruha teszi az embert, mégis számos kutatás bebizonyította már azt, hogy egy előnyös megjelenésű, divatos személyt sokkal szimpatikusabbnak találunk, mint egy előnytelenül felöltözött embert.

A férfiak különösen vonzódnak az olyan hölgyekhez, akiket trendinek és csinosnak ítélnek meg, ez pedig nem a súlytól függ, hiszen egy telt nő is lehet ugyanolyan szexis, mint egy vékony.

Homokóra

A férfiak kedvelik az olyan típusú hölgyeket, akiknek homokóra alkatuk van. Ezért, az olyan duci nők, akik derékrészen vékonyabbak, ám vállban és csípőben erősebbek, mindenképpen hangsúlyozzák ki a derekukat.

Molett divat: legyél te is csinos!

Molett divat: legyél te is csinos!

Erre tökéletes megoldást jelentenek az olyan ingek és kabátok, amelyek derékban megkötősek, vagy övvel rendelkeznek. Azonban ezekkel a fazonokkal, légy óvatos, hiszen túlságosan dögös is lehetsz bennük!

Alma

Az alma testalkatú hölgyek arca kissé pufók, kerekded formájú, a felsőtest és a csípő erőteljesebb, míg a fenék nem túl hangsúlyos.

Az ő számukra roppant fontos, hogy olyan ruhadarabokat viseljenek, amelyek megerősítik a derékvonalat. Erre tökéletesen alkalmasak az olyan felsőrészek, amelyek karcsúsított derékrésszel rendelkeznek.

Alulra mindenképpen olyan alsót célszerű viselniük, amelyek némileg erősítenek, vagyis lehet akár világos, vagy fényes anyagból készült szoknya vagy nadrág.

Körte

A körte alkattal rendelkező hölgyek általában mellben nem túl erősek, ám csípőben és fenékben kifejezetten vastag vonalakkal rendelkeznek.

Emiatt nagyon fontos, hogy a mellek, a dekoltázs, illetve a felsőtest hangsúlyozása által megteremtsük a test kiegyensúlyozottságát.

Azzal, ha egy körte alkatú hölgy merész dekoltázsú felsőrésszel, vagy vidám színű felsővel eltereli a figyelmet az alsó tájakról, akkor sokkal arányosabbá és igencsak vnzóvá válhat a megjelenése.

Szólj hozzá!