Tvilag

Mit vegyünk Valentin napra egy molett nőnek?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Közeleg a Valentin nap, ami az utóbbi években alaposan begyűrűzött Magyarországra is, ennek köszönhetően pedig rengetegen várják, sőt mi több, sokan elvárják párjuktól, hogy megajándékozza őket valami kis csekélységgel.

Amennyiben mi is boldog párkapcsolatban élünk egy plus size hölgy társaságában, és mindenképpen szeretnénk megajándékozni valamivel a szerelmesek ünnepén, de fogalmunk sincs arról, hogy mit vásároljunk neki, akkor az alábbi sorok éppen nekünk szólnak, hiszen összegyűjtöttünk pár olyan szuper ajándékötletet, melyek nem a szokásos csoki + virág kombináción alapulnak. Ezzel ugyanis bárki tud készülni a párjának, de ha plus size istennőnknek valami igazán különleges dolgot szánnánk, akkor érdemes megfogadni az alábbi tippeket:

Legyen valami szexi fehérnemű

A Valentin nap a szerelem ünnepe, a szerelemhez pedig ugyebár szorosan hozzátartozik a szex is. Ha önbizalmat akarunk adni molett barátnőnk kezébe, azt sugallni számára, hogy nekünk ő így, ebben a formában és alakjában, telten a tökéletes, akkor egy szexi fehérneműnél jobb ajándékot el sem tudnánk képzelni. Nyilván kell hozzá kis kutatómunka, megnézni a méreteket, sőt a tényleges méretvétel sem árt, de ha ez megvan, az ajándék bombabiztos!

Egy szép ruha is jó döntés

Bár ez is nagy előkészületeket igényel, hiszen pontos méretekre lesz szükségünk ahhoz, hogy jól válasszunk, de ha ugyanúgy önbizalmat akarunk adni molett párunk kezébe, akkor garantáltan nagyszerű ajándék lehet a számára egy csinos ruha. Ehhez nem árt azért ismerni a stílusát és az ízlését, de ha ezt a méretezéssel együtt eltaláljuk, akkor nagy meglepetés lesz belőle. Ha nem? Akkor sincs baj, ma már a ruhák a legtöbb webshopban is kicserélhetők különösebb fennakadás nélkül!

Az ékszernek minden nő örül

Éppen emiatt az igazi jolly joker, ha nincs kedvünk vagy lehetőségünk arra, hogy duci párunk méreteit megtudakoljuk, így szinte bármilyen ékszer nagyszerű választás lehet. Persze ne felejtsd el, hogy párod alakját ilyenkor is figyelembe kell venni, ezáltal kerüljük a túl vékony nyakláncokat, a túl kicsi és túl nagy medálokat, ha pedig bizsu mellett döntünk, a hosszú és vékony fazonokkal nyert ügyünk lesz, hiszen ezek optikailag megnyújtják a másik alakját. Természetesen bármilyen más kiegészítő is jó megoldás lehet, azonban a testalkati sajátosságokra itt is ügyeljünk!

Szólj hozzá!