Tvilag

Mit vegyünk Valentin napra egy duci pasinak?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nyakunkon a Valentin nap, ami az utóbbi években olyan hangsúlyos szerepet kapott kis hazánkban is, hogy a párkapcsolatban élők számára rendre fejtörést okoz, mit is vásároljanak párjuknak ebből az alkalomból?

Nőként pedig elég nehéz dolgunk lehet, hiszen alapvetően nem szokás egy férfinek ajándékot vásárolni, de még komolyabb dilemma elébe nézhetünk abban az esetben, ha a párunk nem átlagos testalkattal rendelkezik. Egy duci pasit ugyanis talán még nehezebb meglepni, azonban tévedés azt hinni, hogy lehetetlen küldetésről van szó, éppen ezért az alábbiakban szeretnénk adni pár hasznos tanácsot, ami téged is kisegíthet, ha életed párja a pocakosok táborába tartozik, te pedig valami emlékezetes dologgal lepnéd meg a szerelmesek ünnepén.

Egy szép ruha egy duci pasinak is jó meglepetés!

Ennek az oka ugyanis nem más, minthogy a duci pasik még annyira sem szeretnek vásárolni, mint a normál testalkatú társaik, ezáltal itt az idő beújítani neki valami szokatlan, de a testalkatához nagyszerűen illeszkedő ruhaneműt. A nők általában nagyon jól értenek ehhez, de ha biztosra akarunk menni, nézzünk utána a pontos méreteknek, és lepjük meg valami ízléses, a stílusához illő ruhadarabbal, ami képes lesz maximálisan kihangsúlyozni az előnyeit. Sőt mi több, ezzel a jellemét is formálhatod! Elegánsabb megjelenést szeretnél tőle? Vegyél egy szuper, hosszanti csíkos inget! Lazábbnak és vagányabbnak látnád? Elő az oldalzsebes nadrággal! A határ a csillagos ég!

Vegyél valami vicceset!

Köztudott, hogy a duci testalkatú emberek sokkal viccesebbek és humorosabbak, többet nevetnek, mint vékonyabb társaik, emiatt pedig imádják azokat a dolgokat, melyek a jó kedvhez kötődnek. Ezt bátran használd ki, ha Valentin napi ajándékot vásárolnál a párodnak. Te ismered a jellemét, te tudod, hogy mivel lehet felvidítani, tehát tegyél a kedvére. Nem kell ilyenkor feltétlenül hasznos ajándék, egy kis apróság is jó, amire ránézve mindig tudja, hogy tőled kapta, és mosollyal gondol rád.

Ne vásárolj, inkább főzz!

Nem kell feltétlenül tárgyilagos ajándékokban gondolkozni, ha meg akarunk lepni egy duci férfit. Éppen ellenkezőleg! Mint ismert, a molett pasik imádnak enni, ezért a legjobb Valentin napi ajándék alighanem az lehet, ha valami isteni menüt összedobsz neki, amit aztán együtt elfogyaszthattok gyertyafénynél, borozgatva, összebújva, romantikázva. Jól hangzik, igaz?

Szólj hozzá!