Tvilag

Mit vegyen fel egy molett férfi randira?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A randevúkon mindenki szereti a legjobb formáját hozni. Emiatt sok molett férfinak problémát okoz, hogy mit viseljen a randikon, ha meg szeretné hódítani leendő kedvesét. Amennyiben betartunk pár alapszabályt, akkor nem is lesz olyan nehéz felöltözni!

Még mielőtt azonban rátérnénk a lényegre, fontos kiemelni, hogy a randikon nem a rejtőzködés a cél, sokkal inkább az, hogy mi jobban érezzük magunkat a bőrünkben a megfelelő ruhában. A cél ugyanis, hogy előbb megszeressük magunkat, és azt elfogadtassuk a másik féllel. Ha a másik fél elfogadta a meghívásunkat, ráadásul már nem első alkalommal, akkor bizonyára annak oka van, így a cél valóban nem az, hogy takargassuk magunkat – hiszen később úgyis mindenről lehull a lepel -, sokkal inkább az, hogy az öltözetünk minket tükrözzön és abban jól érezzük magunkat, ehhez pedig rengeteg nagyszerű praktikát vonultathatunk fel. Lássunk pár példát!

Legyünk elegánsak!

Ha szeretünk szépen és elegánsan, mondhatni ünnepiesen felöltözni – hiszen a hölgy ezt egyfajta gesztusnak is veheti -, akkor itt az ideje előkapni a legjobb énünket. Nem kell ragaszkodnunk a tiszta feketéhez, de amennyiben van otthon sötét színű farmer- vagy zakónadrág, akkor az ilyenkor kitűnő választás lehet. Ne legyen túl szűk, de kerüljük el a túl bő alsókat is, hiszen az ellenkező hatást válthat ki, pláne abban az esetben, ha valamilyen elegáns cipőt választunk hozzá.

A felső kérdésében azonban már jobban oda kell figyeljünk. A fehér ing kizárva, helyette inkább egy sötétlila vagy sötétkék, akár hosszanti csíkokkal ellátott ing lehet a jó választás, amit soha ne hagyjunk szabadon, mindig tűrjünk be a nadrágba. A pocak ilyenkor jobban látszik, de viseljük büszkén, rengetegen imádják a pocakos férfiakat, arról nem is beszélve, hogy ha kitűrőzködünk, akkor azzal sokkal nagyobb darabnak tűnünk majd.

Jó választás lehet ehhez a szetthez egy válltömés nélküli zakó felső, de akár egy kötött pulóver is, ami lehet sötétebb, de akár világosabb mintás is. A hosszúkás, de vékony csíkokkal ellátott megoldások ilyenkor slankíthatnak minket, pláne egy hosszabb sállal feldobva a szettet, sőt ing esetében a hosszú nyakkendő is javíthat az összhatást.

Legyünk lazák!

Ha nem vagyunk azok a kiöltözős típusok, akkor sincs gond, lehetünk bátran lazábbak. Persze ilyenkor is figyeljünk oda néhány dologra! Nadrágból ilyenkor is érdemes sötétebbet választani, és pláne vastag combok esetén az oldalzsebes megoldások arányosíthatják a testalkatot. Felsőnek ilyenkor vehetünk valamilyen vicces pólót – a kigombolt mintás ing sem utolsó -, de az se legyen túl nagy, mindig viseljük a nadrágba tűrve – kivéve a kigombolt inget -, cipőnek pedig valamilyen deszkás fazonnal ellensúlyozhatjuk az esetleges vékony lábszárat.

Ehhez a szetthez választhatunk egy méretben passzoló mellényt, de sokkal lazábbá válunk abban az esetben, ha valamilyen kapucnis pulcsit veszünk magunkra. Ezzel rengeteget trükközhetünk, hiszen a félig leeresztett cipzár képes megnyújtani a felső testünket, de hasonló hatást érhetünk el például egy kék színű, hosszúkás, ámde keskeny fehér csíkos kapucnissal is.

Legyünk sportosak!

Általános tévedés, hogy egy molett férfi nem lehet sportos, elég csak a birkózókra vagy a küzdősportolókra gondolni, akik gyakran rendelkeznek súlytöbblettel. Ha ilyen beállítottságúak vagyunk, bátran vegyünk magunkra valamilyen szabadidő együttest. Persze nem kikopott mackónadrágról van itt szó, hanem valamilyen márkás termékről, aminek a nadrágján például egy hosszú csík fut oldalt – ezzel hosszítva és slankítva a lábakat – és a felsője sem túl bő, inkább finoman lezser, ami pontosan ott takarja majd a testet, ahol kell.

Szólj hozzá!