teltvilag

Milyen ruhát viselj, ha teltebb alkattal rendelkezel?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A nem túlságosan sovány testalkatú hölgyek gyakran zavarba jönnek ruhaválasztás során, ugyanis nem tudják eldönteni, hogy mi az, ami valóban jól áll nekik.

Szégyenkezésre azonban semmi okuk nincs, mivel a teltebb alkatú nők teste sokkal nőiesebbnek hat, ha a megfelelő fazonú és árnyalatú ruhadarabokat viselik.

Lássuk, mi alapján dönthető el, hogy melyik ruhadarab áll igazán jól a testalkatunkhoz!

Először is, nagyon fontos meghatároznunk azt, hogy milyen testalkattal rendelkezünk, illetve azt, hogy melyek azok a színek, amelyek kifejezetten jól állnak nekünk.

A világos színekkel kapcsolatban tudnunk kell, hogy optikailag erősítenek, míg a sötétebb árnyalatok éppen ellenkezőleg, optikailag slankítani képesek a testalkaton. Ezért, azokon a testrészeken, amelyek némileg erősebbek, viseljünk sötétebb színű ruhadarabokat, azokon pedig, amelyeket előtérbe szeretnénk helyezni, ki szeretnénk emelni, viseljünk világos ruhadarabokat.

Például, azok a hölgyek, akiknek keskeny derekuk és vékony felsőtestük van, ám alul csípő és comb tájékán teltebbek, viseljenek sötét színű nadrágot, világos árnyalatú felsőrésszel. Ezzel az apró trükkel egy csapásra arányosabbá varázsolhatjuk a megjelenésünket.

Abban az esetben, ha a vállunk erőteljesebb, míg a csípő rész keskenyebb, alul is bátran viselhetjük a világos színeket, míg felülre inkább valamilyen sötét felsőrészt vegyünk fel.

Ekkor ugyanis, a hangsúly nem a vállakon lesz, hanem a csípőn, amely a színek optikai hatásának köszönhetően szélesebbnek hat majd.

Látható, hogy a teltebb testalkatú hölgyeknek sem kell lemondaniuk semmilyen sz*xi ruhadarabról, csupán tudatosan, okosan kell kiválasztani azok stílusát és színét.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.