teltvilag

Milyen összeállítás áll jól a körte alakú lányoknak?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Szerencsésnek mondhatod magad, hiszen a legtöbb lány alakja a körte vonal csoportjába tartozik. Ismertetőjele a keskeny váll, vékony derék, szélesebb csípő.

Ez az alak az, ami igazán tetszik a férfi nemnek, de ha nem teljesen ilyen az alakod, akkor sem kell aggódni, maximum egy kicsit csalsz a ruházatoddal.

Miután az öltözködést is lentről kezdjük, így egy összeállítást is kezdjük alulról. A fehérneműt úgy válasszuk ki magunknak, hogy a hasat szorítsa le. Ezzel formálhatjuk a has, illetve a csípőtájéki felesleget. A körte alakú lányok nyugodtan hordhatnak szűkszárú farmert, vagy egy egyenes szárú nadrágot. A rövid, bokáig érő nadrágokat kerüld el, inkább a hosszabbak közül válassz. A cipő – persze függ a nadrág szabásától is – de bátran válasszatok magas sarkú cipőket, hiszen a magas sarok szép formát ad a lábfejnek, és optikailag nyújtja az alakot.

Aki inkább a szoknyákat szeretné hordani, olyan fazont válasszon, amelyik nem mini fazon, nincs rajta fodor, és nem is rakott. A „A” szabású szoknyák, melyek térdig érnek már igazi jó barátai lehetnek a testednek.

Akár nadrágról, akár szoknyáról van is szó, arra mindig figyelj oda, hogy a csípődnél ne feszüljenek a ruhadarabok, nadrág esetében mindig magasított dereka legyen a nadrág szabásának.

Az is megfelelő, ha felülre világos felső, alulra sötét nadrágot vagy szoknyát veszel fel. Nem a szokványos iskolai ünneplőre kell gondolni, de egy sárga felső és egy barna nadrág már kimondottan jó színösszeállítás: ezzel erősíted a vékony vállaidat, keskenyíted a széles csípődet. A felső hossza mindig takarja a fenékrész felét, így optikailag szintén megnyújtod a felsőtestedet.

A kiegészítőkről sem kell lemondanod. Többnyire a körte alakú hölgyek esetében a mellbőség nem nagy, ezért itt lehet alkalmazni a díszítéseket. A „V” kivágás a dekoltázsra tereli a figyelmet, az övet pedig mindig a derekadon hord, ne a csípődön.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.