teltvilag

Milyen nyakláncot érdemes választanod?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A nyakunk ékesítésére szolgáló ékszert igen körültekintően kell kiválasztanunk, hiszen úgy kell szebbé tenni velük a nyakunkat, hogy ne essünk túlzásokba.

Egy duci nő esetében pedig, még nagyobb odafigyelésre van szükség, hiszen nem biztos, hogy az a lánc, amely jól áll egy sovány nőnek, az egy duci hölgy nyakán is ugyanúgy mutat majd.

Lássuk, milyen darabot érdemes választanod, ha a nyakad vastag és rövid!

Amennyiben zömökebb nyakrésszel rendelkezel, mint a többi nő, akkor sem kell lemondanod a szép ékszerekről, csupán a nyakad formájához passzoló darabokra kell rálelned. Nem javasolt például a túlzottan nagy és mutatós darabok választása, helyettük inkább tegyél fel egy klasszikusabb nyakláncot, amely vékony, nem túl hosszú, ám nem is túl rövid.

A nyakláncra, ilyen esetben mindig ajánlott felhelyezni valamilyen medált is, amely legszerencsésebb esetben nagyobb és szimmetrikusabb dolgot ábrázol. Amennyiben a medál nagy, úgy a nyakláncot le tudja húzni, amelynek ez által „V” alakja lesz. A „V” alakú nyaklánc pedig, képes arra, hogy optikailag megnyújtsa a nyakat, valamint a problémásabb testrészedről, vagy testrészeidről is eltereli a hangsúlyt, hiszen a figyelmet a dekoltázsodra tereli majd.

Amennyiben duci lány vagy, de a nyakad vékony, akkor tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy milyen nyakláncot viselsz, az ízlésednek megfelelő darabok közül mindet hordhatod.

ékszerek

Egy szép, nagy, mutatós nyaklánccal például teljesen a felső testedre, a dekoltázsodra terelheted az emberek figyelmét, ezáltal a problémásabb, comb-has és csípő tájék kellőképpen „leplezve” lesz, hiszen az emberek tekintete felfelé, a nyaklánc irányába fog fókuszálódni.

Arra azonban ügyelj, hogy egy nagy és látványos nyaklánc mellé sose tegyél fel hangsúlyos fülbevalót, mert úgy, együtt már nem szépnek, hanem giccsesnek tűnhet az összehatás.

Szólj hozzá!