teltvilag

Miért imádják a nők a testes férfiakat?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egy kutatás bebizonyította, hogy minden negyedik nő olyan társról ábrándozik, aki rendelkezik némi súlyfelesleggel. Mi lehet ennek az oka?

Számos hölgyet kérdeztek meg azzal kapcsolatban, hogy miért részesítik előnyben az olyan férfiakat, akik mackósabb testalkatúak.

Az legtöbbször elhangozott érv az volt, hogy a pocakosabb férfiak sokkal megfontoltabbak és humorosabbak, mint a kocka hassal rendelkező társaik.

Ráadásul egy testes férfi sokkal nagyobb biztonságérzetet is nyújt számukra, mint egy vékony partner. A hölgyeknél ugyanis roppant fontos a biztonság, így megnyugtatóan hat rájuk egy testes partner közelsége.

Nyugalmat, erős biztonságot sugároz

Nyugalmat, erős biztonságot sugároz

Ugyancsak a mackós férfiak mellett szóló érv volt az, hogy a pocakos férfiak nagyon szeretik a hasukat, így bátran lehet őket kényeztetni mindenféle finomsággal. Nem utasítják vissza a zsírosabb, magyarosabb ételeket sem, holmi reformétkek miatt.

Számos híresség is nyilatkozott arról, hogy mit szeretnek, vagy szerettek a mackós testalkatú párjukban. Orosz Barbarának például volt egy olyan párja, aki nem volt Adonisz méretekkel megáldva, ennek ellenére még a mai napig is jó szívvel emlékszik vissza a kapcsolatukra.

A vörös hajú műsorvezető azt vallja, hogy ő sohasem a külső tulajdonságok alapján választ párt magának. Sokkal többet ér számára az, ha egy férfi odaadó és figyelmes. A szerelem ugyanis minden mást feledtet, így a mackós ex-párját is úgy fogadta el, amilyen volt és ettől csak még szebbé vált a kapcsolatuk.

Dr. Bense Tamás családorvos úgy vélekedett a kutatás eredményéről, hogy a mackósabb testalkatú férfiak

  1. nyugalmat,
  2. erőt és
  3. kiegyensúlyozottságot sugallnak a hölgyek számára,

ami pedig megmagyarázza azt, hogy a nők, miért is kedvelik oly’ nagyon a testes férfiakat.

Szólj hozzá!