teltvilag

Miért baj, ha kövér vagyok – viszont egészséges?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A túlsúlyos férfiak ugyanúgy küzdenek a testméreteikkel, mint a nők, viszont kevesebbszer lehet hallani róla, mint a nőkkel kapcsolatos öltözködési szokásaikkal.

A férfiak testalkatukból, csontozatukból és izomzatukból kifolyólag másként híznak, mint a nők. Ők általában pocakra „gyúrnak”. Érdekes módon a férfiak pocakját senki sem macerálja, senki nem tesz rá megjegyzést.

Sőt!

Még férfi pocakversenyről is lehetett hallani, bár ez inkább a strandidőszakban jellemző. A férfi hasa férfias, egy teltebb nő idomait már meg kell szólni – emlékezhetünk Update Norbi esetére, aki indokolatlanul csúnyán beszélt az elhízott nőkről. Alattomos módon, sunyiban fényképezett le nőket hátulról és kritizálta őket a közösségi oldalán keresztül.

Pedig az interneten terjedő képekből az is látszik – Norbival kapcsolatban – hogy bizony neki is növekszik az a bizonyos testrésze, hiszen pockosodik ő is.

A kövérebb emberek boldogabbak, erről már lehetett olvasni a híreket, és ez az általános nézet is, hiszen látszik rajtuk a boldogság. Ráadásul több kutatás azt bizonyítja, hogy a kövér emberek tovább élnek – nyugodtabbak, jobban tűrik a stresszt.

Akkor mi a teendő? Szedjen fel mindenki egy kis többlet kilót – ki mennyit bír el – és máris megoldottnak tekinthető a stressz kezelése, a boldogtalanság kezelése!

Szólj hozzá!

Egy válasz erre: Miért baj, ha kövér vagyok – viszont egészséges?

  1. Pingback: Megdöbbentő, mire ragadtatta el magát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.