teltvilag

Mi változott meg a test megítélésével kapcsolatban?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Mondhatni állandó változások figyelhetők meg – de mégis vannak olyan beidegződések, amin nem akar változtatni a világ, pedig nem ártana. Az ember azt hiheti, hogy a világot a politikusok irányítják, de nagyot téved mindenki. A világot a divat és a nők kapcsolata irányítja.

A mai szépségideál a soványságot részesíti előnyben, köszönhetően a divattervezőknek, akik – talán a felhasznált anyagot sajnálva – olyan modellekre szabják az új tervezéseiket, akik átférnek még a börtönrácsokon is.

Ha valaki olvasná azokat a posztokat, amelyek a női test szépségeiről szólnak, vagy azokról, akik nem kultiválják a soványságot, akkor rájöhetnének a világ szemléletformálói is, hogy a vékonyságnak leáldozóban van a csillaga. Ma már annak a nőnek örülnek, aki formás, szépek a mellei, csinos feneke van, és nem zörögnek a csontjai.

Így innen üzennénk ezeknek az embereknek, akik a divatot diktálják, hogy tessék olyan ruhákat tervezni, ami igazi nőknek szól, amelyek hordhatóak is, és nem csak a fél lábára fér rá egy normális nőnek a ruhakölteményeik.

Amire még fel kell hívni a figyelmet: csajok ez nektek szól! Ne hagyjátok magatokat, ha egyszer teltek vagytok, akkor ezt kell elfogadni. A sok vékonyság bizonyára titokban irigykedik rátok, azért foglalkoznak veletek annyit.

Még Norbi is megkapta a magáét a facebook-on keresztüli beszólongatásai miatt, pedig Norbi követői bizonyára a vékonyságot kultiválják, de vannak bizonyos pontok, amin túl nem tűrhető, hogy a duci, telt nőket – férfiakat ennyire közpellengérre állítsák. Az emberi méltóság mindenkinek jár, függetlenül attól, hogy ki hány kiló.

Egy közhelynek számító, de mindig igaz mondás: csak azzal foglalkoznak, akivel kapcsolatban van miért irigykedni. Ez pedig nagyon jó érzés, nem?

 

 

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.