teltvilag

Mi lehet vonzó egy széles testben?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sokszor teszed fel magadnak a kérdést, és ha ezt megkérdezed a barátnőidtől, bizonyára ők is felsorolták már neked, de te hiszed is meg nem is. Most leírjuk neked őszintén, mi lehet szép egy túlsúlyos testben!

Például nagyon szép a melled. Bizonyára többen mondták már neked, de általában legyintesz rá, holott nem kellene. Tudod, hogy hány kis mellű nő cserélne veled? Az élet igazságaihoz hozzátartozik, hogy aki nagy mellbőséggel áldott meg a sors, az inkább kicsi mellekre vágyik, és ez fordítva is igaz. A férfiak szeretik a mellbőséggel megáldott nőket. Szerinted miért volt sokáig divat Samantha Fox képe a férfiöltözőkben?

Vonzó dekoltázs, köszönhetően a mellbőségnek, mindig csábítóan hat a férfiakra. Főleg, ha meg is mutatod a világnak, hogy mennyire szép tud lenni – ehhez persze olyan felsőt kellene hordanod is. Ha folyton takargatod magadat, akkor ne csodálkozz, hogy senki sem veszi észre! Egy szép, íves kivágással rendelkező kényelmes felsővel bármelyik férfira hatni tudsz – van, aki felesége iránti hűségből nem bámul meg, de szívesen megtenné, elhiheted.

Csinos a feneked! Mondhatod erre, hogy nagy és trampli, de ez egyáltalán nem így van. Az a fenék az egészséges, ahol van mit fogni – hogy férfias kifejezéssel éljünk.

Egy férfi sosem szereti a deszka nőket – tudod, azokat, akiknek se elölről, se hátulról nincs mit megfogni. Légy büszke rá, hogy neked van! Hordj olyan nadrágot, ami igenis megmutatja a formáját, sejteti a tapinthatóságát. Ha van barátod, bizonyára ki is használja a helyzetet.

Ne szégyelld a tested, vállald fel bátran. A legtöbb férfi szereti a dús bájakat, miért élsz úgy, mint egy apáca?

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.