Tvilag

Mesésen festett a Grammy díjátadón Bebe Rexha, akit súlya miatt több divattervező elutasított

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egy kisebb botrány alakult ki Bebe Rexha, a plus size méreteiről ismert énekesnő körül a Grammy díjátadó előtt, amiről még mi is beszámoltunk nektek, hiszen egyenesen gyomorforgató volt, ami a hírességgel történt.

Aki nem emlékezne, Bebe Rexha arról panaszkodott pár héttel ezelőtt, hogy a Grammy díjátadó előtt több ismert divattervezőt is felkeresett annak érdekében, hogy tervezzen neki egy szép ruhát a gálára, azonban kivétel nélkül mindenki visszautasította azzal az indokkal, hogy plus size alkatúakkal nem hajlandóak együtt dolgozni.

A történtek után több divattervező is szolidaritását fejezte ki Bebe irányába, sőt mi több, Michael Costello, Beyoncé ismert ruhatervezője nyilvános levélben ajánlotta fel az énekesnőnek azt, hogy ha szüksége van egy jó ruhára, ő akár teljesen ingyen elvállalja azt neki a gálára.

Hogy végül kit választott Bebe, az nem derült ki pontosan, azonban a Grammy díjátadón az előzetes sérelmek ellenére is megjelent, hovatovább a sok ízléstelen gönc között plus size alakja ellenére is simán elhozta szerintünk a legjobban öltözött sztárnak járó fiktív elismerést, hiszen a piros szettje egyenesen mesés volt.

Szólj hozzá!