Tvilag

Megtalálták Rihanna plus size hasonmását

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Yna Sertalf egy 23 éves francia lány, aki azzal került a napokban a bulvármagazinok címoldalaira, hogy elképesztő hasonlóságot mutat Rihannával, és valóban, a képeit elnézegetve tényleg a híres énekesnő ikertestvére is lehetne – legalábbis a fizimiskáját tekintve.

Ennek az oka részben az, hogy Yna maga is a Karib-térségből származik, és a hasonlóság annyira jelentős közöttük, hogy egyszer még a lány saját anyukája is összekeverte őket, mert azt hitte Rihanna egyik címlapjára, hogy gyermekét látja rajta viszont.

Bár sokan azt hihetik, hogy egy hírességre hasonlítani a világ legjobb dolga, azonban Yna számára ez óriási teher, mert folyamatosan megállítják az utcán, fotózkodni akarnak vele, sőt igazi férfit sem talál magának, mert állítása szerint mindegyik csak Rihannát keresi benne, arról fantáziálnak, hogy az énekesnővel vannak, és nem vele.

A legnagyobb baj azonban Yna szerint az, hogy bár elismeri, az arca tényleg nagyon hasonlít Rihannáéhoz, azonban francia az anyanyelve, és nem is tud jól angolul, hovatovább ő plus size testalkatú, sokkal teltebb, mint a híresség, azonban sokakat ez sem zavar, amikor letámadják az utcán.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by 𝒴𝓃𝒶 𝒮ℯ𝓇𝓉𝒶𝓁𝒻 (@ynasertalf) on

Szólj hozzá!