teltvilag

Megszívlelendő tanácsok, ha duci nőként vásárolsz ruhát

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A molett hölgyek élete a ruhaválasztás szempontjából elég nehéz, mert egyrészt nagyon sok gyártó egyszerűen nem gondol rájuk, és nem gyárt a méreteikben megfelelő méretű és minőségű ruhaneműket, mindeközben pedig rengetegen nem is tudják, hogy melyek azok a ruhadarabok, amelyek előnyösen állnak számukra. Az alábbiakban ehhez nyújtunk segítséget!

Az első és legfontosabb szabály, hogy mindig úgy öltözzünk, hogy az illeszkedjen az alakunkhoz. Hiába tetszik nekünk egy adott ruhanemű, ha az alakunk nem ideális hozzá, akkor egyszerűen nem szabad felvennünk bizonyos modelleket és fazonokat. Ne higgyük azt, hogy ez bármiféle korlát lenne, hiszen a vékony lányok számára sokkal súlyosabb szabályok vannak érvényben.

Azt bizonyára azért te is észrevetted, hogy nagyon sok boltban hiába vannak szép ruhád, egyszerűen nem találsz a méretedben megfelelőt, mert ezek egy bizonyos sablonra készülnek, és ha hosszban jók is, a fenekedre már biztosan nem jönnek fel. Ezért kell kimondottan duci lányok számára készült darabokat választani, hiszen ezek nem csak abból állnak, hogy méreteik megduplázódnak, hanem a fazon tekintetében is passzolnak a testalkathoz.

Sok molett hölgy azt hiszi, hogy a feszülős, úgynevezett sztreccs ruhák csak a vékony lányok számára ideálisak. Ez azonban tévedés, hiszen egy jól megválasztott feszülős ruha bizony kényelmes és csinos tud lenni egy duci lányon is.

duci divat

Természetesen fontos betartani bizonyos alapszabályokat, hiszen bár nagyon sokan azt hiszik, hogy ha egy ruha felmegy rájuk, az már alapvetően siker, és az biztosan jól is áll, de ez tévedés.

Ha ugyanis rosszul választunk méretet, esetleg nem olyan színt vagy mintát, ami számunkra előnyös, akkor olyan testrészünket hangsúlyozzuk ki, amit esetleg takarni kellene. Mindig legyen tehát a sztreccs ruha méretünknek megfelelő, és látszódjon azokon a részeken, amelyek szépek rajtunk. Ez lehet a derekunk, a dekoltázsunk, de akár a formás lábunk is, embere és testalkata válogatja.

Alapszabály, hogy bár fontos a divat, elsődlegesen inkább testünk döntsön a választásban, illetve tartsuk szem előtt, hogy hangsúlyozzuk ki a pozitívumainkat, miközben elrejtjük negatívumainkat. Érdemes kerülni bizonyos színeket – főként a túl világosakat –, és egyes mintákat is, így biztosan csak rontunk a helyzeten, ha egy vízszintes csíkozású holmit veszünk fel. Ha ezekre odafigyelünk, kizárt hogy rosszul öltözzünk fel!

Szólj hozzá!