teltvilag

Megdöbbentő: Szakított velem a párom, mert meghíztam!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egy igen érdekes történetet szeretnék veletek megosztani, ami velem történt meg. Tavaly nyáron ismerkedtem meg a párommal. Akkoriban még vékony voltam, 165 centiméterhez nagyjából 55 kiló társult. Jól éreztem magam a bőrömben, ám rendszeresen diétáznom kellett, hogy ne induljon meg a súlyom felfelé.

Sajnos igen hízékony típus vagyok, ha kicsit elszalad velem a ló, már jönnek is fel a plusz kilók. Szóval állandóan ellenőriztem a súlyomat és, ha észrevettem, hogy híztam 1-2 kg-t, akkor aztán jött egy gyümölcsnap, vagy kettő.

Emellett pedig rendszeresen eljártam futni is. A párom szerette a testemet, és mindig hangoztatta, hogy mennyire örül annak, hogy vékony barátnője van. Olyan furcsa módon elutasítónak tűnt minden duci nővel szemben.

Ez engem mindig is megbotránkoztatott, hiszen a duci lányok is tudnak csinosak és szépek lenni, ezért, amikor valakire megjegyzést tett, én igyekeztem őt elcsendesíteni és próbáltam meggyőzni arról, hogy rosszul látja a dolgokat. Talán már ekkor észbe kellett volna kapnom, hogy ez a fickó nem teljesen „százas”.

Hiszen, ha másokat a testsúlyuk miatt ítél meg, akkor ugyanúgy engem is lenéz majd, ha felszedek néhány kilót. Éppen emiatt még inkább kordában akartam tartani a súlyomat, mert nagy nyomást gyakorolt rám az, hogy meg akartam neki felelni.

"Úgy érezte, nem működik tovább a kapcsolatunk"

“Úgy érezte, nem működik tovább a kapcsolatunk”

Ekkor történt egy sajnálatos baleset velem, amiben megsérült a lábam.

Gipszet kaptam, így a futásnak lőttek. Gondolhatjátok, hogy ezek után mi következett. Igen, hízásnak indultam. 6 hét múlva, amikor levették a lábamról a gipszet, és ráálltam a mérlegre, döbbenten tapasztaltam, hogy már nem 55 kiló vagyok, hanem 67.

Ez persze meg is látszott rajtam. A párom folyton szóvá is tette, hogy milyen nagy a hasam és, hogy ideje lenne diétázni, mert a fenekem is túl nagy. Iszonyúan rosszul esett, amiket mondott. Ám, ami végképp kiverte nálam a biztosítékot, az volt, hogy amikor kézen fogva vonultunk az utcán, ő pofátlanul utána fordult minden vékony lánynak.

Amikor ezt észrevettem, szóvá tettem, amelyre csak azt válaszolta, hogy: Na, látod, ilyenre kellene visszafogynod Neked is Szívem!”

Ekkor már tudtam, hogy egy faragatlan és érzéketlen ember van mellettem, ezért néhány napig igen komolyan elkezdtem gondolkozni azon, hogy van-e értelme tovább folytatni a kapcsolatot egy ilyen fickóval.

3 napig nem találkoztunk, majd elhatároztam, hogy szakítok vele, mert ebből a viselkedésből és szemtelenségből nem kérek többet.

A párom azonban megelőzött. Váratlanul beállított hozzám, majd töredelmesen bevallotta, hogy úgy érzi, nem működik tovább a kapcsolatunk, és szakítani szeretne velem, mert nagyon megváltoztam. Konkrétan, burkoltan azt adta tudtomra, hogy meghíztam.

Legszívesebben felképeltem volna, ám sikerült lenyugtatnom magam és szépen, kedvesen kitessékeltem a lakásomból. Nemrég összefutottam vele az utcán, éppen az újdonsült barátnőjével volt.

A lány körülbelül 45 kilós lehetett, szegényre rossz volt ránézni. Úgy tűnik, hogy ez a fickó tényleg a vékony lányokat szereti, ám belegondoltam, hogy mi lesz, ha valamelyik vékony lány majd terhes lesz tőle, és ne adj’ Isten, majd jól meghízik a várandóssága alatt.

A gyermeke anyját is elhagyja majd azért, mert hízik 10-15, netán 20 kilót? Lehetséges.

Mindenesetre én örülök annak, hogy sikerült még időben megszabadulnom egy ilyen, külsőségek alapján ítélkező, rosszindulatú embertől.

Nektek mi a véleményetek a dologról? Szerintetek is jó döntés volt elengedni ezt a pasit? Ti mit tettetek volna a helyemben? (Olvasói beküldés)

Szólj hozzá!