Tvilag

Még viccnek is rossz: bárki kibérelheti Kim Kardashian egyik bikinijét!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Egészen meglepő dolgot tett az egyik legismertebb Los Angeles-i vintage dizájner shop, avagy név szerint az El Cycer, akik bérelhetővé tették azt a méregdrága Chanel bikinit, ami korábban Kim Kardashian, a homokóra alkatáról ismert plus size híresség birtokában volt.

Ő azonban messze nem az egyetlen tulajdonosa volt ennek a különleges ruhaneműnek, az igencsak extravagáns bikinit ugyanis még 1996-ban mutatta be Karl Lagerfeld kollekciójából Stella Tenant, aki elsőként viselhette a terméket, ami azóta számtalanszor gazdát cserélt már.

Ennek jóvoltából a bikini nemcsak alaposan kikopott és kibolyhosodott, hanem Chanel minőség ide, méregdrága árcédula oda, meg is nyúlt az anyaga, amit az említett shop honlapján bárki szemügyre vehet, és bár higiéniailag nem a legszerencsésebb, azonban bizonyára így is rengetegen lesznek, akik majd élnek a lehetőséggel.

Bár egyelőre nem tudjuk, hogy a kérdéses vintage bolt pontosan milyen összegért adja bérbe a bikinit, de az biztos, hogy egy alkalom 72 órából áll, ami mellett a kölcsönzőnek garantálnia kell a tisztítást is, noha ennek ellenőrzését és egyéb részleteit egyelőre senki sem árulta el.

 

Szólj hozzá!