Tvilag

Maxi ruhát vennél molettként? Segítünk a választásban!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A maxi ruha kis túlzással pontosan olyan viselet a molett nők számára, mint a tunika, ezáltal szinte bármilyen alkalomra ideális választás, azonban nem árt tisztában lenni a hozzá kapcsolódó alapszabályokkal, miszerint ezt a ruhadarabot is meg kell tanulni viselni, ellenkező esetben már egy rossz színválasztással, egy elbaltázott fazonnal melléfoghatunk. Amennyiben azonban jól döntünk, egy olyan szettünk lesz, aminek részeként kis túlzással teljesen hibátlanná tehetjük a megjelenésünket. Hogy miként és mire kell odafigyelnünk? Máris mondjuk!

Miért ideális a maxi ruha?

Ezt a kérdést feltétlenül meg kell válaszolnunk még azelőtt, hogy maxi ruhát vennénk! Ami a leginkább mellette szól, hogy egy rendkívül nőies ruhadarabról beszélünk, ami bár túl sokat nem mutat, de éppen ezért szeretik sokan, mert az ápol és eltakar elve mellett képes kiemelni az előnyeinket, miközben megtart minket ízig-vérig nőnek. Miután ezt a duci hölgyek is egyre gyakrabban felismerik, nem meglepő, hogy a kínálat illeszkedik a kereslethez, ezáltal a boltok polcain is egyre gyakrabban találkozhatunk maxi ruhákkal.

Mellette szól még továbbá az is, hogy a maxi ruha szinte mindenhol képes megállni a helyét, csak a megfelelő kiegészítőket kell választani hozzá. Példának okáért egy szuper magassarkúval, egy hosszabb válltáskával vagy egy megfelelő fazonú blézerrel szinte mindenféle eseményre jó döntés, miközben önmagában, egy strandpapuccsal és egy kalappal a nagy nyári melegben is jó lehet,

Amire oda kell figyelni

Merthogy a maxi ruhák kapcsán is rengeteg dologra oda kell figyelni, így leginkább például a fazonra, merthogy duci nők esetében azok lesznek a megfelelő darabok, melyek kihangsúlyozzák a mellet és a vállat, tehát szoknyaként lefele bővülnek. A szín tekintetében a határ a csillagos ég. Nyilván a sötétebb megoldások, a fekete örökérvényű darab, de az élénk színű megoldások is jók, hiszen a szabással vagy a kialakítással a maxi ruhák jól takarnak. Ha mégis a fekete a befutó, a kiegészítőkkel, cipővel, táskával és egyebekkel dobhatjuk fel a szettet. A minták kapcsán is bármi ideális, de ügyeljünk a túl nagy formák és a keresztcsíkok alkalmazására, de azért az igazán nyerő darabok az egyszínűek lesznek.

Szólj hozzá!