Tvilag

Liptai Claudia bevallotta, hogy gyakran elcsalja az edzéseket

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Óriási tévedés, hogy az alkatunk elfogadása egyet jelent azzal, hogy egészségtelen életmódot folytassunk, ezáltal ne figyeljünk oda a táplálkozásunkra vagy ne mozogjunk eleget. Ezzel a problémával nagyon sok plus size celeb is küzd, így nemrégiben Liptai Claudia is őszintén bevallotta, hogy gyakran elcsalja az edzéseket.

Az ismert műsorvezető ugyanis egy olyan videót posztolt az Instagramon, melyen éppen egy edzőgépen, talán taposógépen vagy elliptikus tréneren próbál mozogni nem túl lelkesen, de nem is annyira ez a felvétel, mint inkább a hozzá írott néhány gondolat az érdekes.

Mint Clau leírja, nagyon maximalista, és szinte soha nem ad fel semmit, azonban akad néha kivétel, mint amilyen az edzés. Gyakran belefog, de sokszor elhagyja a lendület, ezért most követői segítségét kérte, így aki kedveli a celebet, és követi is az Instán, az bátran fotózza és videózza magát edzés közben, hogy ezzel ösztönözze őt a mozgásra.

Hogy Claudia lássa a bejegyzéseinket, csak be kell tagelni őt a videó vagy fotó mellé, de a #7000lépés taget se felejtsük el, hiszen a műsorvezető azt szeretné, ha ebből egy igazi kihívás indulna itthon.

View this post on Instagram

Maximalista vagyok. Szinte sosem adok fel semmit. Egyetlen “pöti” kivétel az edzés. Mindig belefogok és aztán, hogy hogy nem elhagy a lendület. Na most segítsetek! Méghozzá úgy tudtok ha látom, hogy ti is gyűritek az ipart. Fotózzátok, filmezzétek le ahogy edzetek. Tegyétek ki a storytokba írjátok rá a #7000lépés és tageljetek be engem. Akkor látni foglak titeket és egy bombasztikus löketet adtok. 😘😘 #7000lépés #instachallenge #claunemadjafel #segitseg #orokhala

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

Szólj hozzá!