Tvilag

Közeleg a tavasz, íme három plus size ruhadarab, ami a te gardróbodból sem hiányozhat

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Lassacskán már nemcsak a naptár, hanem a kinti időjárás alapján is kezdjük elhinni, hogy érkezik végre a tavasz, ami minden évben tökéletes alkalom arra, hogy felfrissítsük egy kicsit a ruhatárunkat. Ez a molett nőknek sok esetben komoly fejtörést okoz, éppen ezért most úgy határoztunk, hogy összegyűjtünk három olyan divatos ruhaneműt, ami egyetlen plus size alkatú nő gardróbjából sem hiányozhat a tavaszi szezonban.

Plus size szemmel a tavasz mindig nehézkes váltás a téli időszak után, hiszen míg a hidegebb időben nagyon könnyű takargatni magunkat, addig a melegebb időben lengébben kell öltözködnünk, ergo nincs annyi lehetőségünk a husisabb testrészek elrejtésére. Legalábbis abban az esetben, ha tévhitek között élünk, hiszen duci nőként meg kell tanulnunk, hogy bizonyos fazonok, szabásformák, minták, színek, sőt sok esetben még a varrás is milyen pozitív optikai hatást fejthet ki rajtunk. Ehhez adunk most néhány tavaszhoz kapcsolódó tippet!

Kezdjük egy jó felsővel!

A jó idő ugyanis megköveteli, hogy a vastag téli pulóvereket visszadobjuk a gardróbba, és helyére lengébb darabokat vegyünk magunkra. Ennek megfelelően a tavaszi időszakra tökéletes választás lehet egy nőies fazonú, akár kigombolva, avagy mélyen dekoltáltan is hordható ing. Ha arányos a felsőtest és karcsú a derék, bátran válasszunk világosabb színeket és mintás darabokat, ha van némi felesleg a pocakon, akkor a sötétebb darabok, a kék, a lila vagy a barna lehet jó választás. Ne felejtsük feldobni viselését egy szuper nyaklánccal!

Egy kényelmes nadrág sem árt!

Ha teltkarcsú alakunk ellenére lábaink szép vékonyak, akkor egy pillanatig se gondolkozzunk azon, hogy beszerzünk tavaszra egy világosabb fazonú, testhez álló nadrágot. Lehet az skinny farmer vagy valamilyen sztreccses anyag is, de a világosabb megoldás garantáltan igazi tavaszanyóvá tesz majd, pláne ha megfelelő felsővel tudod hordani. Egy jó ing például ideális lehet ehhez, de ha takarnánk a fenekünket, akkor valamilyen hosszított fazonú pólóval kombináljunk, vagy az inget kardigánnal feldobva is viselhetjük.

 Legyen egy szuper ruhád is!

A komplett, úgynevezett „egybe ruhák” szintén nagyon előnyösek a duci nők számára, aminek az oka leginkább az, hogy a plus size divatnak hála ma már számtalan olyan fazon készül, melyek a színek és a minták kombinációjával ott segítenek, ahol kell, és ott takarnak, ahol kell. Vannak például ruhák, melyek kiemelik a dekoltázst, miközben takarnak melltől lefele a sötétebb színekkel, esetleg hosszanti vékony csíkokkal optikailag megnyújtják alakunkat. Egy ilyen ruha egyetlen duci nő gardróbjából sem hiányozhat tavasszal!

Szólj hozzá!