Tvilag

Kiakadt Bebe Rexha, a híres énekesnő, akit több divattervező is lekövérezett

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Elképesztő megaláztatásban volt része Bebe Rexhának, az ismert amerikai énekesnőnek, aki bár izgatottan várta az idei Grammy díjátadót, lévén két jelölést is kapott a zsűritől, azonban mégsem lehet teljes az öröme.

A zenei gálát ugyanis egy nagyon kellemetlen dolog árnyékolja be a 29 éves híresség számára, történt ugyanis, hogy állítása szerint hiába keresett fel több neves divattervezőt, hogy öltöztessék fel az eseményre, de mindegyikük visszautasította, mert nem vállalnak plus size méretet, holott Bebe Rexha a homokóra alakjával éppen csak beleesik ebbe a kategóriába.

Miután az énekesnőt többen is megalázták, egy videót töltött fel Instagramjára, ahol kifejtette, hogy azt meg tudja érteni, ha valakinek nem tetszik a zenéje vagy a stílusa, de azt képtelen megérteni, hogy egy híres ruhatervező miért nem öltöztet fel valakit egy nagy gálára csak azért, mert szerinte a testi adottságai nem valók kifutóra?

Bebe szerint felháborító, ami vele történt, hiszen a nőket a folyamatos megalázás helyett inkább bátorítani kellene, hogy elfogadják a testüket, mert a mai nők a méreteik miatt gyakran kevesebbnek érzik magukat, márpedig ahogy ő fogalmazott: „Minden méretben gyönyörűek vagyunk! Kicsiben és nagyban egyaránt! És a 8-as seggem akkor is elmegy a Grammy-re!”

View this post on Instagram

Im sorry, I had to get this off my chest. If you don’t like my fashion style or my music that’s one thing. But don’t say you can’t dress someone that isn’t a runway size. Empower women to love their bodies instead of making girls and women feel less then by their size. We are beautiful any size! Small or large! Anddddd My size 8 ass is still going to the Grammys. #LOVEYOURBODY

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Szólj hozzá!