Laura

Karcsúsító tippek és ruhák duciknak

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ha molettek vagyunk, akkor sem kell lemondanunk arról, hogy csinosan öltözködjünk, mindössze oda kell figyelni arra, hogy mit veszünk fel. Ezen kívül léteznek olyan karcsúsító tippek és ruhadarabok is, amelyek segítenek abban, hogy kihangsúlyozzuk előnyeinket.

A legfontosabb alapszabály, hogy mindig méretünknek megfelelőt válasszunk magunknak. Azért ugyanis nem leszünk vékonyabbak, ha egy mérettel kisebb ruhaneműt veszünk, sőt mi több, inkább az ellenkező hatást érhetjük el vele.

Ha ugyanis túlságosan szűk és feszülős ruhát veszünk fel, minden kis súlyfelesleg, még a legapróbb zsírpárnák is kibukkannak majd. Mivel manapság elég sok ruhanemű készül sztreccs anyagból, ezért nagyon sokan rossz méretet vásárolnak maguknak, és azt hiszik, hogy azért, mert feszül, számukra már előnyös is. Sajnos nem így van!

Ha nadrágról van szó, akkor körte alakúak feltétlenül olyan fazonokat válasszanak, amelyek derékig érnek, és a combnál nem túl szűk szabásúak, inkább száruk szűkül lefelé.

Szintén előnyösek az olyan modellek is, amelyekre a deréknál hajtások kerülnek! Előnyös továbbá, ha a sötétebb színeket részesítjük előnyben, mert ezek minden esetben soványabbnak mutatnak minket. Előnyösek még a függőleges csíkozású ruhadarabok is, amelyek optikailag vékonyítanak.

Amennyiben szoknyát szeretnénk, minden molett nő számára fontos, hogy figyelembe vegyük az alapanyagot. A merevebb tartású szoknyák, mint amilyen például a farmer, ugyanis sokkal előnytelenebbek, mint azok, amelyek puha textilből készültek.

Ha valakinek a vádlija és az alsó lábszára vastagabb, minden esetben csak hosszú szoknyát viseljen, és lehetőség szerint valamilyen sötétebb árnyalatú harisnyát válasszon hozzá, ez ugyanis vékonyítja a lábakat.

Szintén előnyösek ducik számára a magas sarkú cipők és csizmák is, amelyek megnyújtják az alakot!

Szólj hozzá!