Tvilag

Jön a negyedik baba Kim Kardashianéknál, de ismét béranya hordja ki

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Már karácsony után felmerült pletykaként, hogy Kim Kardashian és Kanye West családjába hamarosan megérkezik a negyedik baba, azonban a teltkarcsú homokóra alakot a maximumra járató és testalkatával az egész világot meghódító amerikai celeb most hivatalosan is elismerte az újabb trónörökös érkezését.

Kim Kardashian egy televíziós műsor vendégeként erősítette meg a hírt, miszerint úton van hozzájuk a legújabb családtag, akiről annyit tudni hivatalosan, hogy egy újabb kisfiú lesz a sorban, és hogy a negyedik gyermeket ismét egy béranya hordja majd ki.

Mint ismert, Kim Kardashiannak már az első szülésekor is akadtak komplikációi, melyek csak súlyosabbá váltak, miután világra hozta második gyermekét, így az orvosok figyelmeztették, hogy amennyiben életben szeretne maradni, akkor jobb, ha nem kockáztat több babát, így már a harmadik gyermeküket is egy béranya szülte.

Kim Kardashiannak és Kanye Westnek egyébiránt jelenleg három gyermeke van, az 5 éves North, a 3 éves Saint és a mindössze 1 éves Chicago, akiket a celeb szerint hamarosan a negyedik kistesó is követ majd, de ennél pontosabb részleteket még nem közölt a történtekről.

A híresség egyébiránt elismerte, hogy a pletykák is tőle származtak, lévén egy karácsonyi partin sikerült úgy becsípnie, hogy megeredt a nyelve, ezáltal rengeteg ismerősének idő előtt elmondta a negyedik baba hírét.

Szólj hozzá!