Laura

Jobbak az ágyban a molett nők!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Kutatások már korábban is bebizonyították, hogy a teltebb idomokkal rendelkező hölgyeket a férfiak sokkal jobban kedvelik, mint azokat, akik túlzottan, mondhatni kórosan soványak.

Egy újabb kutatásból azonban néhány olyan részlet is kiderült a molett nőkkel kapcsolatban, amelyek alátámasztották, hogy nem csak a teltebb idomok miatt kedvelik őket annyira a férfiak!

A duci nők ugyanis állítólagosan sokkal jobbak az ágyban, mint vékonyabb társaik! Az eredmény azért is különösen megdöbbentő, mert a média- és divatvilág a vékony, már-már csont-sovány nőket állítja be vonzóbbnak, holott a valóságban éppen a teltkarcsúak azok, akiket a férfiak vonzóbbnak tartanak.

A kutatás eredményei egyébiránt három társkereső oldal segítségével születtek, amelyek során mintegy 3 ezer férfit kérdeztek ki a témában. A kérdőíves felmérés során a kutatók főként arra voltak kíváncsiak, hogy kinek milyen típusú hölgyek jönnek be, illetve mi a nőideáljuk.

A megkérdezettek egy jelentős része – közel 90 százalék – úgy vallott a témában, hogy a kerekebb formájú hölgyeket sokkal jobban kedvelik, mint soványabb társaikat, sőt mi több, a résztvevők közel 60 százaléka szerint kifejezetten taszítónak tekinthetők a sovány nők, és legalább ennyi úgy vélte, a szex is sokkal jobb velük.

A szakértők elmondása szerint mindez azért van  így, mert a kerekebb formájú hölgyek lényegesen jobban megtestesítik a nőiességet, amivel sokkal inkább fel tudják fokozni a férfiak titkos vágyait.

Ez tény, hiszen a lapos kebleket és feneket, valamint a kiálló csontokat vélhetően egyetlen igazi férfi sem tartja túl vonzónak – derült ki ez is a kutatás eredményeiből.

Érdekesség egyébiránt, hogy a válaszadók szerint a duci hölgyek lényegesen odaadóbbak, gondoskodóbbak és figyelmesebbek is, ami nem csak a mindennapi életben, hanem az ágyban is megmutatkozik.

Talán ez a titkuk?

Szólj hozzá!