teltvilag

A jelek szerint 2015 is a duci modellek éve lesz!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Újabb áttörés történt a plus size modellek kapcsán, aminek első jeleit már az utóbbi hetekben és hónapokban is folyamatosan tapasztalhattuk azáltal, hogy egyre nagyobb és nívósabb magazinok engedtek teret a csontkollekciók mellett a kerek idomokkal rendelkező hölgyek számára.

Az idei évben pedig nem is kellett sokáig várni az első nagyobb áttörésre, hiszen miután egyre több plus size hölgy jelent meg a címlapokon és a kifutókon, ezúttal a Sport Illustrated Magazin is beadta a derekát, az újság ugyanis egy teljes fotósorozatot közölt a duci modellként elhíresült Ashley Grahamről.

Mint ismert, a Sport Illustrated eddig nem igazán foglalkozott olyan hölgyekkel, akik alacsonyabbak 180 centiméternél, és teltebb testalkatúak, azonban most megtört a jég, a lap ugyanis mellékletei után fősodorban közölt képeket Ashley Grahamről.

A komplett divatvilág szerint mindez óriási előrelépés és áttörés a szakmában, hiszen néhány évvel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy 2015-ben a duci testalkat nem, hogy rejtegetni való, hanem lassacskán mutogatni való és vonzó ideál lesz.

Ashley Graham

A csontsovány modellek ideje tehát úgy tűnik, hogy leáldozóban van, aminek bizonyára a modellek örülnek a legjobban, akik az állandó fogyókúrák és az önsanyargatás miatt gyakran teljesen kifordultak önmagukból.

Ashley Graham egyébiránt mindössze 26 esztendős, és máris nagyon szép karriert futott be plus size modellként, amit mi sem bizonyít jobban más, minthogy a Sport Illustrated lapjain a leghíresebb modellek közé szorították be. Ashely egyébiránt a 44-es méretkategóriába tartozik, és rendkívül büszke testére.

A duci modell célja határozottan az, hogy az egész világot, de főként hasonló testalkatú nőtársait ráébressze arra, hogy egy nő még akkor is lehet érzéki és vonzó, ha esetleg van rajta némi súlyfelesleg.

Szólj hozzá!