Tvilag

Ismét gyermeket szeretne Kylie Jenner

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Kylie Jenner a tengerentúlon nagy sikernek örvendő Kardashians reality műsor egyik szereplőjeként nők millióinak ad reményt nap mint nap, hogy a husisabb testalkat, a nagyobb fenék, avagy a plus size méret büszkeség egy hölgy számára, és nem szégyellnivaló.

 

Kim Kardashian testvére bár alig 20 esztendős, azonban már most világszerte ismerik a nevét, hiszen reality műsora mellett plus size modellként és üzletasszonyként is elképesztően sikeres – a vagyona idén elérheti az egymilliárd dollárt –, és ha mindez nem elég, nemcsak a karrierje, a magánélete is rendben van.

Kylie Jenner ugyanis tavaly februárban szülte meg első gyermekét, azonban a People magazin információi szerint párjával, a rapperként ismert Travis Scottal hamarosan a második trónörököst is bevállalják, a lap munkatársainak nyilatkozó közeli ismerős szerint legalábbis már nagyon készülnek a dologra.

A pár egyik barátja a lapnak névtelenül elmondta, hogy mindenképpen szeretnének még egy gyermeket, aminek érdekében Travis már átalakította az időbeosztását, hogy a lehető legtöbb időt tölthesse párjával, valamint gyermekükkel, Stormival. Mint a közeli informátor kiemelte: Kylie mindenképpen nagy családot akar, és párjának sincs ellenvetése!

Szólj hozzá!