Tvilag

Ilyen ruhákat válasszon randevúra egy molett hölgy

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A randevúk testsúlytól függetlenül rendkívül fontos mérföldkövei minden ember életének, hiszen sosem tudhatjuk, hogy mikor hoz össze minket a sors életünk szerelmével, aki mellett majd megöregedhetünk, és aki elfogad minket olyannak, amilyennek vagyunk.

Mivel a modern világban érthetetlen okokból ragályként és betegségként tekintenek a plusz kilókra, ezért a molett nők számára a randevúra való felkészülés talán még nehezebb, mint normál testalkatú társaiknak, holott ez több okból kifolyólag sem lenne indokolt. Egyrészt ugyanis statisztikák igazolják, hogy a férfiak többsége még mindig sokkal jobban kedveli a teltkarcsú nőket, mint a csontkollekciókat, másrészt pedig, ha egy férfi elhívott randizni, akkor az bizonyára nem azért van, mert a külsőd nem tetszik neki, éppen ellenkezőleg. Ezt tehát érdemes tisztázni magadban, és erre alapozva, a folyamatos jókedv, illetve mosolygás mellett már csak az lesz a feladatod, hogy a legtöbbet hozd ki magadból a megfelelő ruhák kiválasztásával! Ehhez adunk most pár hasznos tippet!

Legyél vadítóan szexi!

Amennyiben megvan benned a hajlam, hogy szexi legyél egy randin, mert teljesen el akarod csavarni a pasi fejét, akkor ideje bevetni a nehéztüzérséget. A legfontosabb, hogy a tedd ki a dekoltázst egy mélyen kivágott felsővel, ami alkatodtól függően lehet hosszított fazonú, de akár szűk is, ám ekkor húzz rá egy kardigánt, ami takar, ahol esetleg kell. Nadrágként bátran vegyél fel egy skinny farmert, ha husisabb a lábad, akkor sötétet, ha karcsú, akkor bármilyen színűt, és ne feledkezz meg a cipőről sem: a magas sarkú ilyen esetben kötelező! Kiegészítők? Azok is jól jönnek, egy hosszú nyaklánccal, egy jól elhelyezett övvel vagy egy hosszított fülbevalóval például alaposan megnyújthatod az alakodat!

Legyél elegánsan intelligens!

Vannak nők, akik inkább intelligens eleganciát sugároznának egy randin. Számukra jó megoldás lehet ugyanúgy a magas sarkú, hozzá alkattól függő színben egy kosztüm nadrágrésze, felül pedig egy csinos kis ing – a dekoltázst hangsúlyozva, finoman takarva –, valamint egy kapcsolódó kardigán. Esetleg, ha nagyon szolidak lennénk, egy hosszított fazonú pulóver valamilyen sötétebb színben, minta nélkül szintén szuper megoldás. A kiegészítők terén itt mindenképpen játszhat egy laza, vékony, hosszúra hagyott sál – tested nyújtását szolgálja –, és egy kis táska is, ami ne legyen se túl kicsi, se túl nagy, lévén ezzel kitűnően szabályozhatod az alkatod.

Szólj hozzá!