teltvilag

Ilyen is megtörténhet: kirúgták a nőt, mert túl sokat fogyott

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Crystal Renn egy híres Plus Size modell, – vagyis pontosabban mondva, csak volt híres Plus-Size modell – akiért a divatmagazinok szerkesztői rendszeresen versengtek. Egészen addig tartott ugyanis a népszerűsége, amíg a lány a plusz kilótól meg nem szabadult.

A  lány, a fogyása miatt elveszítette az állását, a korábbi magazinszerkesztők ugyanis nem kívántak vele tovább együtt dolgozni.

A  modell egyébként önhibáján kívül fogyott le. Nem fogyókúrázott, nem sanyargatta magát diétákkal, csupán az történt, hogy egy rossz párkapcsolata szakítással végződött és ez túlságosan megviselte a gyönyörű modellt.

Heteken keresztül nem bírt enni, mivel rettentően padlóra került, a korábban telt idomokkal rendelkező lány. Erre pedig később a munkája is ráment.

Természetesen a lány nem maradt állás nélkül, hiszen a legtöbb magazin az extra vékony lányokat szereti címlapra tenni, így ma már többek közt a Plus Illustrated nevet viselő sportmagazin címlapján is szerepelhet. A 26 éves modell elmondta, hogy sohasem foglalkozott azzal, hogy éppen hány kilót nyom.

Crystal Renn (fotó: Tumblr)

Crystal Renn (fotó: Tumblr)

Tökéletesen elégedett volt a testével teltkarcsú nőként is, és most sem ad túlságosan a külsőségekre. Egyszerűen csak jól szeretné érezni magát a bőrében, és továbbra is modellkedni szeretne. Önmaga elvárásainak szeretne megfelelni, hiszen mások úgyis mindig találnak valami kivetnivalót a többi emberben.

Elmondása szerint a pályája kezdetén

  1. még túlságosan ducinak gondolták, folyamatosan azzal piszkálták, hogy nem elég vékony,
  2. most pedig, hogy közel 30 kilogrammot ledobott magáról, már az a probléma, hogy nem elég nagydarab.

Ez döbbentette rá a modellt arra, hogy nem kell senkinek sem megfelelnie, éppen elegendő, ha ő jól érzi magát a saját bőrében. A történet nem mai, de még ma is nagy tanulságokkal szolgál…

Te mennyire akarsz másoknak megfelelni?

Szólj hozzá!