teltvilag

Így viselj csíkos ruhákat, ha duci vagy!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A csíkos minden évben, így idén is divatos, nem mellesleg pedig nagyon előnyös is abban az esetben, ha egy kicsit ducik vagyunk, azonban nem árt betartani néhány ezzel kapcsolatos alapszabályt, hiszen korántsem mindegy, hogy testalkatunkhoz milyen csíkosat veszünk fel.

Szerencsére idén ősszel és télen is különösen nagy divat a csíkos ruha, így teltkarcsúként is megmutathatjuk általa, hogy miként is néz ki egy igazi nő.

Sokan azonban inkább csak rontanak a helyzetükön a csíkos holmikkal, mert molettként korántsem mindegy, hogy milyen az a csíkos minta, ezáltal maga a csík milyen vastag és sűrű, de az irányok is nagyon fontosak ahhoz, hogy optikailag jó hatást keltsünk.

Ezekkel az aprócska trükkökkel még olyanok is felvehetnek jelenleg divatos csíkos felsőket, szoknyákat, de még nadrágokat is, akiknek amúgy az adott fazon, vagy mintázat nem áll jól.

csíkos

Amit tudni kell, hogy a keresztcsíkos minta szinte soha nem áll jól egy duci embernek, mert nagyon szélesíti viselőjét, de amennyiben a csíkok mozaikosan helyezkednek el különféle irányokban, az akár kifejezetten csinosan is tud állni viselőjén.

A csíkos minta tehát nem minden esetben negatív, vagy kerülendő, csak meg kell ismerni az alapvető szabályokat a viseléshez.

Ha például tudjuk, hogy van egy kis takargatnivaló a combunkon vagy a fenekünkön, vegyünk fel egy lefelé bővülő, hosszanti merőleges csíkokkal díszesített szoknyát hosszabb felsőrésszel, vagy egy átlósan csíkos, mélyen dekoltált felső mellé egy egyszínű szoknyát, esetleg nadrágot húzzunk fel, és nézzünk bele bátran a tükörbe, mert elragadó lesz majd, amit látni fogunk.

Ne feledjük továbbá azt sem, hogy mindehhez egy magas sarkú cipőt is alkalmazhatunk, ami tovább finomítja alkati problémáinkat!

Szólj hozzá!