Tvilag

Így vékonyítsd a melleidet molett nőként

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Bár rengeteg vékony lány mindent megadna azért, ha akkora mellei lehetnének, mint a plus size testalkatú nőknek, amivel kapcsolatban a molettek határozottan előnyt élveznek, azonban rengetegen vannak ebben a kategóriában, akik inkább szabadulnának az óriási keblektől.

Ennek az oka, hogy az óriási melleket egyrészt nagyon megterheli viselni, rendkívüli módon képesek kikezdeni a hátat, de ami nagyobb probléma, hogy optikailag is sokszor nehéz megjelenni velük, tehát a plus size kategóriában gyakran valós probléma, hogy miként lehet vékonyítani a nagy melleket. Ha téged is érdekel a téma, most adunk hozzá pár tuti tippet!

Jöhet a mély kivágás, csak ésszel!

A mély kivágás bár sokak szerint inkább kidobja a melleket, de ez ebben a formában nem teljesen igaz. Az előtérbe kerülés bár valóban megtörténik ilyenkor, de ha megfelelő a kivágás, akkor azzal a mellek slankítása is megtörténhet, csak meg kell találnod az ehhez ideális megoldást, lehetőleg ne egy push-up vagy más egyéb trükkös melltartóval. A te melleidet talán egy kerekebb kivágás kicsinyítheti, de vannak, akiknél a V-alakban dekoltált felső a nyerő. Fontos, hogy alkalmazz hozzájuk kiegészítőket, a sálak és a nyakláncok ugyanis szintén sokat segíthetnek!

A nyitott blézer is jó megoldás!

Az erőteljesen nyitott blézerek mondhatni a legjobb megoldásnak tekinthetők abban az esetben, ha a mellek kicsinyítéséről van szó, de csak akkor, ha nyitva hordjuk. Az egyesen, mondhatni függőlegesen nyitott vonalak ugyanis olyan optikai csalódást idéznek elő a testen, ami határozottan összenyomja a melleket, még a mély dekoltázst is képesek jelentéktelenebbnek feltüntetni.

A tunika, mint univerzális megoldás!

A tunika a plus size testalkatú nők számára azért kifejezetten előnyös, mert képes arra, hogy jelentős mértékben megnyújtsa a felsőtestet, amivel a mellek gyakorlatilag optikailag összenyomódnak. Persze nemcsak ezért előnyös választás, hiszen egy kifejezetten kényelmes, a duci hölgyek adottságait alaposan kiemelő megoldásról van szó, ami el tudja rejteni, amit éppen el kell rejteni, és elő tudja tárni az előnyöket, ha megfelelően viseljük.

Szólj hozzá!