teltvilag

Így válassz fürdőruhát körte alakkal!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Beköszöntött végre a nyár, ezzel együtt a jó idő és a strandszezon, ami azt jelenti, hogy ideje egy kicsit alaposabban is levetkőzni.

Mindez a negatív beidegződések miatt a duci nők számára sokszor kész rémálomnak tekinthető, azonban aggodalomra semmi ok, csak bízzunk és higgyünk magunkban, fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, és ne feledjük, hogy a férfiak imádják a kerekebb idomokat.

Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk a strandra, de egy kis odafigyeléssel igencsak jó összhatást érhetünk el a megfelelő fürdőruha által még akkor is, ha körte alakunk van.

Amennyiben mi is ebbe a kategóriába tartozunk, tehát csípőtájékon akad egy kevéske probléma, akkor a legjobb, amit tehetünk, ha olyan fürdőruhát választunk magunknak, ami az alsó részen egy kicsit csal.

furdoruha

Ügyelni kell például arra, hogy az alsórész úgy kerüljön kialakításra, hogy az a legszélesebb pontunkon fusson át, hiszen ettől a csípőrész karcsúbbnak tűnik majd, amid fokozhatunk a színek variációjával is, hiszen egy sötét és egy világos kombináció kontrasztjával tovább fokozhatjuk a hatást.

Szintén hatásos lehet, ha a figyelmet egyrészt a felső részre irányítjuk – a dekoltázs kiemelésével –, miközben egy szoknyaszerű alsórészt választunk, ami pláne fekete vagy más sötét színekben karcsúsító hatást vált ki, tehát kisebbnek, vékonyabbnak láttatja a problémás részeket.

Fontos ugyanakkor kiemelni az imént elhangzottak közül a figyelemelterelés fontosságát, hiszen a körte alakkal rendelkező hölgyek számára optikailag nagyon jók lehetnek azok a felsőrészek, amelyek látványosak, különlegesek, felhívják a figyelmet egy szép mellre vagy egy vállra, ami képes ellensúlyozni az alsótest szélességét.

Példának okáért egy V-kivágású felsővel alaposan meg tudjuk nyújtani az alakunkat, ezáltal karcsúbbnak tűnünk majd, de nyugodtan játszadozzunk a színekkel, a függőleges csíkozásokkal és a merészebb pántokkal is a cél érdekében.

Ne feledjük továbbá azt se, hogy a merészebb fazonokkal gyakran még a vékony lányok is csúnyán ráfaragnak, így igyekezzünk inkább az egyszerűségre törekedni. Egy rossz kivágás, egy rosszul szabott fenékrész, esetleg egy vízszintesen futó mintázat ugyanis olyan nagyon negatív hatást válthat ki az összkép tekintetében.

Szólj hozzá!