teltvilag

Így válassz előnyös nadrágot, ha duci vagy!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A legtöbb ruhagyártó kifejezetten vékony lányokban gondolkodik abban az esetben, ha újabb termékeket dobnak piacra, miközben megfeledkeznek arról, hogy egyre többen vannak azok, akik ducin is szeretnek nőiesen, divatosan öltözködni.

Aki hasonló cipőben jár, természetesen nem kell, hogy kétségbe essen, hiszen rövid keresgélés után is rá lehet akadni olyan nadrágokra – méghozzá szinte bárhol –, amelyek a molett nőkön is nagyon jól mutatnak.

A ducik legnagyobb előnye, hogy a sokak által áhított homokóra alakzatot nem csak szoknyákkal tudják elérni, hanem ezen felül nadrágokkal is, elég csak hozzá megfelelő szabásmintát vagy színárnyalatot választani, hogy érvényesüljön mindez.

A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád, mindössze amelyik testrészeden szeretnél egy kicsit vékonyítani, ott sötétebb árnyalatot alkalmazol, ahol pedig szélesíteni, ott világosabb színeket, hogy ezzel megteremtődjön az egyensúly.

duci_nadrag_divat

A nadrágoknál fontos szempont, hogy a központi vonalat mindig a derék biztosítja, így ehhez mérten kell lefelé és felfelé is megfelelő szabású ruhákat válogatnunk.

Példának okáért a combrészen bő vagy buggyos nadrágok a telt hölgyek számára nagyon nem ideális viselet, mint ahogyan a csőfarmer sem, ellenben egy magasított derekú nadrág, az egyenes szárú fazonok, vagy azok, amelyek szára enyhén bővül lefelé, rengeteget tudnak javítani a molett testalkatú nők megjelenésén.

Jó tanács, hogy vásárlás előtt mindig használjuk ki a felpróbálás lehetőségét, töltsünk el egy kis időt a ruhában, nézzük meg magunkat alaposan a tükörben, és ha nem érezzük benne jól magunkat, vagy a fenti szabályok ellenére sem áll jól, akkor ne vegyük meg.

A fenti tanácsok és a sötétebb színek alkalmazásával – nem kell feltétlenül feketének lennie, a barna, a sötétkék vagy a lila is vékonyít – biztosan nem nyúlhatunk mellé.

Szólj hozzá!