Tvilag

Így utálja Liptai Claudia a mérlegét

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Liptai Claudia egyike azoknak a hazai hírességeknek, akiket plus size formájukban, némi plusz kilóval fogadtunk el és szerettünk meg, és már nem is tudnánk másként elképzelni őket.

Bár a műsorvezetőről korábbi közösségi oldalas posztjai alapján úgy gondoltuk, hogy sikerült teljesen elfogadnia a testét, azonban a minap kiderült, hogy azért ő is meginog még néha, lévén az Instagramon képletesen egy újabb sorozat indítását harangozta be, aminek részeként Claudia mindennapjait ismerhetjük majd meg.

A híresség kapcsán pedig úgy tűnik, hogy a mérleg gyűlölete is szorosan a mindennapok részét képezi, hiszen a sorozat első videójában azt láthatjuk, hogy a celeb a fürdőszobában a szobamérleget becézgeti, majd leveszi az ékszereit, sőt a rágóját is kiköpi, mielőtt rááll a mérlegre, majd miután rászánta magát a mutatványra, gyorsan otthagyja a fürdőszoba közepén egy „utállak” felkiáltással.

Az érzést mindannyian ismerjük, de a mérleg mutatója egy olyan szám, ami semmilyen tekintetben sem határoz meg minket, ezt pedig követői is kiemelték Claudiának, hiszen rengeteg hozzászólás érkezett, melyben azt írják az emberek, hogy a híresség így szép, és nem kellene foglalkoznia a kilókkal. Megszívlelendő tanács mindenkinek!

View this post on Instagram

Elkezdek egy új sorozatot. A címe nagyon egyszerű: Mindennapjaim. Mivel is kezdhetném mint azzal, hogy szembenéznek ősi ellenségemmel, a mérleggel.😱 Nagy örömmel veszem ha társaim lesztek ebben az utazásban és megírjatok ha veletek is megesett az eset😂🤪#weightloss #hetkoznapiclau #sketch inspiredbymike&molly

A post shared by Claudia Liptai (@liptaiclaudia) on

Szólj hozzá!