Tvilag

Így legyél tavasszal is csinos és divatos molett nőként

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A tavasz beköszöntésével minden évben nagyon fontos, hogy az önvizsgálat mellett átnézzük egy kicsit a gardróbunkat. Ezt a legtöbb nő alapvetően mindig elvégzi, hiszen rendkívül lényeges, hogy átcsoportosítsuk a szekrényben található ruháinkat, előbbre tegyük a vékonyabb, átmeneti jellegű darabokat, összeállítsunk néhány szettet, és amennyiben szükséges, akkor beszerezzünk néhány újabb tételt.

Magunkat ismerve biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbben nem tudják, sőt nem is akarják megállni, hogy tavasszal új ruhákat vásároljanak maguknak. Amennyiben te is ebben a cipőben jársz, akkor engedd meg, hogy adjunk néhány jó tanácsot, hogy az aktuális trendek, valamint a tavaszi sajátosságok figyelembevételével miként válogass, hogy molett nőként is csinos legyél ebben az évszakban.

Jöhetnek a virágos holmik!

A virágmintás ruhadarabok idén is rendkívül divatosak, így érdemes tavasszal is élni az efféle mintázattal, ha szeretnénk divatosak és csinosak lenni. Felejtsük el azt, hogy a molett nők számára tilos a mintás holmi, nagyon is szabad, akár virágmintákat is viselni, mindössze ismerni kell, hogy milyen szabályok mentén alkalmazzuk ezeket. A virágmintát ugyanis mindig azokon a testrészeken viseljük, melyekkel elégedettek vagyunk, tehát oda akarjuk terelni a hangsúlyt az esetleges problémás helyekről. Amennyiben például karcsú a derekunk, bátran válasszunk egy virágmintás felsőt, de ugyanez igaz nadrág esetében is, ha éppen a lábaink szépek. Nyilván a megfelelő helyeket valamilyen egyszínű dologgal kell takarni, amennyiben tehát felveszünk egy virágos nadrágot, de nagy a fenekünk, akkor vegyünk hozzá egy fekete tunikát vagy hosszított pulóvert, és máris meg van oldva a problémánk.

A praktikusság mindenek előtt!

A divat bár nagyon fontos dolog, és minden nőnek érdemes törekednie rá – tévedés, hogy moletten nem lehet trendinek lenni –, azonban lényeges szem előtt tartani a praktikusságot, a hatékonyságot is. Praktikus ruhadarab például egy tunika, amit számtalan nadrággal, bizonyos esetben még szoknyával is lehet ízlésesen kombinálni, miközben nem tiltott hozzá a sportcipő, sőt a magas sarkú sem. A határ a tunika mellett a csillagos ég, és mivel idén divatos, ezért ne maradjon ki a tavaszi ruhatárból. Ugyanez a helyzet a leggings-szel is, ami kifejezetten a telt nőknek lett megálmodva, hiszen rajtuk mutatnak igazán ezek a feszülős darabok. A kettő együtt és külön-külön is hordható, de ne feledjük: a leggings önmagában nem nadrág, így a combot, de még inkább a feneket még akkor is takarni kell, ha ott nincs probléma.

A csíkos ruhák is ideálisak!

A csíkos ruhadarabok már évek óta igazi all-star divattermékek, ami a ducik számára kifejezetten jó hírt jelentenek. A csíkos ugyanis az egyik olyan minta, amivel optikailag a legkönnyebb becsapni a szemet. Persze nagyon egyszerű rontani is, hiszen a széltében haladó csíkozás határozottan szélesíti az alkatot – mint ahogyan a neve is sugallja –, azonban a hosszanti csíkok meg tudják nyújtani azt. Legyen telibe csíkos, vagy csak a két oldalon egy csíkkal rendelkező darab, főként nadrágok esetén olyannyira meg tudják nyújtani a testet, hogy optikailag egyrészt azonnal eltűnnek az esetleges hibák, miközben a testmagasságunkkal is rengeteget csalhatunk. Sőt, erre rá is tehetünk egy lapáttal. Például egy vékony csíkos leggings-hez felvett magas sarkú cipővel akár 3-5 centit is csalhatunk a magasságunkon, ami nem kevés.

Szólj hozzá!