Tvilag

Így hordj tunikát, ha molett vagy

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A molett hölgyeknek ugyanúgy oda kell figyelniük öltözködési szokásaikra és tulajdonságaikra, mint normál testalkatú társaiknak, ez a kijelentés pedig még akkor is igaz, ha egy olyan univerzális ruhadarabról beszélünk, mint amilyen például a tunika.

A tunika a duci nők körében egészen népszerű viselet, hiszen nagyszerűen kombinálható szinte bármilyen más ruhával, hovatovább stílusunkhoz is könnyedén hozzáilleszthető, ezáltal érdemes többet is vételezni belőle a ruhatárba. Persze amilyen jól kombinálható, olyan könnyen el is lehet rontani a viselését, éppen ezért úgy határoztunk, hogy az alábbiakban adunk pár hasznos tanácsot ahhoz, hogy mivel érdemes kombinálni ezt az egyébként igencsak remek alapdarabot.

1. Leggings

A leggings vagy cicanadrág a melegebb időszakban egy igazán univerzális és remek megoldás abban az esetben, ha a tunikához megfelelő alsót keresnénk, ami a molett hölgyeken igencsak jól tud állni. Nem véletlen, hiszen szinte minden alaktípushoz ideális, ezáltal akár még almáknak is megállja a helyét, hiszen ilyenkor a lábak rendszerint vékonyabbak, és a felsőtesten van több felesleg, tehát még csak arra sem kell törekednünk, hogy valamilyen sötét darabot válasszunk magunknak. Egy színes vagy mintás leggings azért jó megoldás ilyen esetben, mert az esetleges problémásabb testrészekről, például a hasunkról a lábainkra tereljük a figyelmet.

2. Skinny farmer

Ha nem otthonra, vagy egy baráti kikapcsolódáshoz választunk tunikát, hanem például a munkahelyre, esetleg hivatalos ügyek intézéséhez kellene egy jó kombináció, akkor egy skinny farmer lehet megfelelő választás hozzá. Gyakorlatilag ugyanaz mondható el róla, mint a leggingsről, hiszen ugyanaz a fazon, de itt már ügyelni kell a varrásmintákra – egy rossz helyre tett zseb például lerontja az összképet –, és érdemes a kivágott, koptatott stílusú megoldásokat is háttérbe szorítani, mert ezekkel optikailag jelentősen szélesíthetjük lábainkat.

3. Nadrágkosztüm alsója

Ha nagyon elegánsak szeretnénk lenni, mert éppen üzleti tárgyalásunk lesz, de nem akarunk lemondani a tunika kényelméről, akkor sem kell kétségbe esni, hiszen mondtuk, hogy egy nagyon univerzális ruhaneműről van szó. Olyannyira igaz mindez, hogy még valamilyen elegáns nadrággal, így például egy nadrágkosztüm alsó részével is passzíthatjuk, aminek az eredménye egy rendkívül stílusos, de mégis kényelmes megoldás lesz.

Szólj hozzá!