Tvilag

Így hordd helyesen duciként a cicanadrágot!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

A cicanadrágról valamiért tévesen rengetegen azt gondolják, hogy a duci nők számára nem ajánlott viselet, ami ebben a formában rendkívül nagy tévedés, hiszen nevezzük akár így, akár leggingsként, a megfelelő szabályok betartásával ez a ruhadarab rendkívül ízléses formában viselhető, sőt mi több, sokkal stílusosabban hordható, mint egy sovány testalkatú hölgy számára.

Bár meglepően hangozhat, a megfelelő cicanadrág megválasztásával sokkal karcsúbbnak is tűnhetünk. Persze ez ebben a formában merész kijelentés, mert érdemes a megfelelő viselést és kiegészítőket helyesen átgondolni hozzá, de amennyiben tisztában vagyunk azzal, hogy mire kellene odafigyelnünk duci testalkatúként egy feszülős nadrág felhúzása előtt, akkor nyert ügyünk van. A legtöbben általában ott követik el a legnagyobb hibát, hogy a cicanadrágot egy teljes értékű ruhaneműként viselik, holott nagyanyáink is tudták már, hogy ez csak egy talp nélküli harisnya, ami gyakorlatilag valóban harisnyaként funkcionál, tehát a fenekünk, és combunk egy részének eltakarása nélkül eszünkbe se jusson utcára lépni benne, mint azt nagyon sokan megteszik, egészen felemás, mondjuk ki bátran: kellemetlen összképet lefestve magukról. Lényeges tehát mindig a megfelelő ruhadarabbal párosítva viselni a cicanadrágot, de messze nem ez az egyetlen alapszabály, amit figyelembe kell venni a téma kapcsán. Lássuk, hogy milyen tanácsokkal tudunk még szolgálni ezen a téren!

A pontos méret mindennél fontosabb!

Talán furcsának tűnhet, hogy nem a színnel vagy az anyagválasztással kezdjük a sort, de akár tetszik, akár nem, egy cicanadrág megfelelő megjelenését leginkább a pontos méret meghatározása adja. Ha túl kicsi, a kiválasztott leggings, akkor egyszerűen szétfeszül rajtunk, még ott is kidobja a hurkáinkat, ahol egyébként nincs is, de túl nagyot sem szabad választanunk, mert egy cicanadrág egyszerűen nem lóghat. Ez ugyanis majdnem még a túl feszes daraboknál is rosszabb hatást kelt. Nem kell szégyellni a lábainkat, válasszunk az alkatunkhoz igazodó leggingst, és a megfelelő felsővel egyenesen dögösek leszünk.

A megfelelő színre is figyelj!

Bár egy nadrágnál sokan hajlamosak háttérbe szorítani, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen színű a kiválasztott leggings. Ez főként a duci nőknél pláne lényeges, hiszen vannak olyan színek, sőt minták is, melyek karcsúsítani tudják az alakunkat, míg másokkal optikailag jelentősen szélesíthetjük magunkat. Mint ismert, a világos színek nem túl előnyösek a plus size testalkatúak számára, míg a sötétebbek általában mindig vékonyabbá teszik az embert, de ez a lábak esetében nagyon vegyes téma. Ennek az oka nem más, minthogy általában még az alma testalkatúaknak is rendkívül kecses és vékony a lábuk, emiatt bátrabban nyúlhatnak leggingshez, hiszen a fenekük és a combjuk egy részét egy hosszabb felsővel vagy tunikával úgyis takarniuk kell. A tiszta feketét tehát az esetek többségében el lehet kerülni!

A helyes anyagválasztás is lényeges!

Kényes téma, mert a duci nők jelentős többsége általában maximálisan figyelmen kívül hagyja a leendő leggings anyagát, márpedig ez a kérdés fontosabb, mint gondolnánk egy duci nő esetében. A túl fényes vagy csillogó anyagú nadrágok ugyanis egyenesen szentségtörésnek tekinthetők egy molett hölgyön, hiszen ezekkel csak sokkal teltebbnek tűnünk majd, de ugyanúgy kerülendők a merevebb, keményebb anyagok is, mint a bőr- vagy farmerhatású cicanadrágok.

Szólj hozzá!