teltvilag

A hosszabb felső a legelőnyösebb a telt hölgyeknek

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hatalmas tévedés azt gondolni, hogy azért, mert teltebbek vagyunk az átlagnál, még nem öltözhetünk divatosan, mindössze alaposan meg kell válogatnunk, hogy mi az, amit duciként felvehetünk.

Példának okáért nagyon sokat tehetünk esztétikailag a megjelenésünkért mindössze azzal, hogy hosszú hajat növesztünk, az ugyanis vékonyítja arcunkat, ezáltal jobban érezhetjük magunkat, mint egy rövid fazonú frizurával.

Összességében pontosan ugyanez a jellemző az öltözködésre is, ezáltal például egy hosszabb felső lényegesen karcsúbbá varázsolhatja alakunkat, minden csak azon múlik, hogy megfelelő vágású, mintájú és szabású felsőrészt válasszunk magunknak, amivel alaposan karcsúsíthatjuk alakunkat.

A hosszabb felsők nem csak divatosak jelenleg, hanem nagyon jól is néznek ki, ezen felül pedig amennyiben kicsit jobban eleresztjük magunkat a választás során, ezáltal egy combközépig érő felsőt választunk, a csípőnket és a fenekünket is sokkal előnyösebbé varázsolhatja majd.

duci divat

Természetesen ne úgy gondoljunk a hosszú felsőkre, mint egy nyakkal ellátott zsákra! Egy ilyen ruhanemű ugyanis bődületesen vonzó is lehet, ha megfelelő fazont választunk, ezáltal kiemelhetjük vele előnyeinket, legyen az egy szép derék, egy csodálatos dekoltázs, vagy egy formásabb nyak.

A hosszított fazonú felsőkhöz ráadásul nagyon könnyen tudunk nadrágot is választani, amelyek közül – ha szépek a lábaink és szeretjük is mutogatni őket – szűkebb szabásúakat is választhatunk, sőt mi több, egy leggingst is megpróbálhatunk hozzá, amivel még inkább nőiesebbé tehetjük megjelenésünket.

Főleg, ha még egy magas sarkút is választunk mellé, hiszen duciként erről a cipőfazonról sem kell lemondanunk már, de választhatunk hozzá a hideg idő miatt egy ízléses csizmát is.

 

 

Szólj hozzá!