teltvilag

Hordhat-e egy duci lány “A” vonalú szoknyát?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Arra a kérdésre, hogy hordhat-e egy duci lány A vonalú szoknyát a válasz az, hogy: igen!

Tény, hogy nem minden fazonú szoknya áll jól azokon a lányokon, akiken van egy kis plusz, de az A vonalú szoknya egyfajta Jolly Joker szerepet tölt be, hiszen ez a fazon kivétel nélkül, mindenkin remekül mutat.

"A" vonalú szonya

“A” vonalú szonya

Ezt a szoknyatípust bátran viselhetik a sovány és a molett nők is, így annak, aki teljesen tanácstalan abban a dologban, hogy milyen fazont válasszon magának, mindenképpen döntsön egy A vonalú szoknya mellett.

Arra azonban ügyelni kell, hogy az A vonalú szoknyákhoz sorolhatjuk az úgynevezett rakott szoknyákat is, ám ezekkel a duci lányok jobb, ha vigyáznak.

A rakott fazon ugyanis, optikailag némileg szélesebbnek láttatja a csípőt és a combokat, ezért azok a lányok, akik 40-es méret fölötti darabokat hordanak, jobb, ha nem viselnek rakott szoknyát.

Az A vonalú szoknya színére azonban mindenképpen nagy hangsúlyt kell fektetnie minden nőnek.

A vékonyabb lányok számára a világosabb árnyalatú darabok javasoltak, míg a sötétebb színűeket a ducibb lányok viselhetik.

A színek ugyanis ugyancsak optikai hatást gyakorolnak a testre, és míg a világosabb darabok szélesítenek, addig a sötétebbek slankítanak. A duci lányok óvakodjanak a vízszintes mintájú,

A vonalú szoknyáktól, illetve a túlságosan nagy motívumokat ábrázoló darabokat se viseljék. Válasszanak inkább függőleges csíkozású szoknyát, amely optikailag megnyújtja, vékonyítja a testalkatot, valamint részesítsék előnyben azokat az A vonalú szoknyákat, amelyek egészen apró mintákat tartalmaznak.

Egy jól megválasztott árnyalatú és a testalkathoz tökéletesen passzoló szoknyában nincs okod a szégyenkezésre a plusz kilóid miatt. A férfiak megfordulnak majd utánad az utcán, olyan sz*xi lesz a megjelenésed!

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.