teltvilag

Hoppá! Lady Gaga is beállt Adele irigyei közé!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

De vajon miért is irigyli már Lady Gaga is Adele-t? A válasz egyszerű, azért, mert Adelet mindenki elfogadja olyannak, amilyen és senki sem akarja lefogyasztani őt.

Ellenben Lady Gaga-t, mindenki szeretné diétáztatni, mióta az utóbbi időben felszedett magára néhány kilót.

Tény, hogy az elmúlt időszakban Lady Gaga kinézete jelentős változáson ment keresztül, hiszen a korábban vékony énekesnő mára igencsak meghízott. A formás idomok helyett már apró hurkácskák és gömbölyded vonalak jellemzik a testét, ám ő ezt, egy cseppet sem bánja.

Az énekesnő elmondása szerint már korábban is rendszeresen küszködött súlyproblémákkal, gyermekkorában például kifejezetten dundi lány volt. Mire a tinédzser korba lépett már majdnem anorexiával kellett kezelni, most pedig ismét hízásnak indult a polgárpukkasztó viselkedéséről híres énekesnő.

Lady Gaga csak irigykedik

Lady Gaga csak irigykedik

Mára már közel 14 kilogrammot szedett magára, ezért piszkálják is őt folyton. A megosztó személyiséggel rendelkező Lady Gaga, bár kifejezetten szereti, ha szerepelhet a nyilvánosság előtt, annak mégsem örül, hogy a testsúlya miatt ítélkeznek fölötte.

Míg korábban a sminkjéről, a frizurájáról vagy a meghökkentő ruháiról értekeztek a hírügynökségek, addig mára egyre inkább a súlygyarapodása az, ami felkelti az emberek figyelmét. Lady Gaga több interjújában is azt nyilatkozta, hogy semmiképpen sem fog diétázni, még akkor sem, ha kényszeríteni akarják rá.

Utálja a fogyókúrákat, ezért nem is fogja sanyargatni önmagát. Ő tökéletesen jól érzi magát a bőrében a felszedett plusz kilói ellenére is, ezért nem ad senki negatív véleményére!

Szólj hozzá!