teltvilag

Hollywoodi hírességek, akik egyenesen rajonganak a duci nőkért

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Hollywoodról az emberek többségének rendszerint a vékony, magas, szexis és minden téren makulátlan, gyönyörű színésznők, valamint sztárpárok ugranak be, hiszen a címlapokról, a reklámokból ők tekintenek vissza ránk.

A valóság azonban ennél árnyaltabb, hiszen a legtöbb hollywoodi celeb csak a modern technikáknak és utómunkálatoknak köszönhetően tűnik olyan nagyon szépnek és vékonynak. Sőt mi több, egyre több híresség vállalja fel már odaát is, hogy a magas és nagyon vékony nők helyett inkább a sokkal nőiesebb, formásabb dundi hölgyeket részesíti előnyben. Nem is gondolnád, hogy mennyi híresség vállalta fel mindezt az utóbbi években!

 

1. Pierce Brosnan

Ott van rögtön Pierce Brosnan, sokak kedvenc James Bondja, akinek Keely Shaye Smiths a felesége, és a helyzet az, hogy ha valaki, akkor ő bizony egyáltalán nem az a tipikus modellalkat. Brosnan azonban ennek ellenére is már több mint 10 éve imádja, sőt mi több, egy legutóbbi interjúban arról beszélt, hogy minden nap egyre szerelmesebb Keely-be, aki nyilatkozata szerint szintén mindent meg tud adni a színésznek, aki szerint az élet bár bonyolult, a szeretet mindenre nagyon jó ellenszer, hiszen elűzi a fáradtságot, a depressziót, de még az öregedést is.

pierce_brosnan

 

2. Hugh Jackman

Hugh Jackman 2008-ban elnyerte az év legszexisebb férfijának járó díjat, aki annak ellenére, hogy nők milliói rajonganak érte, mégis egy kissé duci hölgy, Deborra-Lee Furness oldalán kötött ki, akinek szerinte sikerét is köszönheti. Ezen felül a pár 16 éve él boldog házasságban annak ellenére is, hogy termékenységi problémáik vannak. Jackman egyszer így nyilatkozott róla: ő a legnagyobb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Ennek ellenére is azonban imádja minden egyes porcikáját.

hugh_jackman

 

3. Clive Owen

Clive Owen, az ismert angol színész is egy duci lányt, Sarah-Jane Fentont választott párjául, miután Shakespeare Rómeó és Júliájában ők játszották el a főszerepet. Akkora szerelem bontakozott ki kettejük között, hogy 1995 óta töretlen szerelemben élik házasságukat. Owen nemrégiben arról beszélt egy interjúban, hogy bár nagyon izgalmas dolgok, filmek és előadások jönnek az életében, azonban ha a megbízható családi háttér hiányozna mögüle, akkor mindez semmit sem érne. A feleségét ebben az interjúban alakja ellenére is egy tökéletes gyémánthoz hasonlította.

clive_owen

 

4. Matt Damon

Matt Damon sem rajong a csontkollekciókért! Az ismert szívtipró, aki színészként, producerként és forgatókönyvíróként is megmutatta már tudását, szintén egy kissé duci hölgy mellett találta meg számításait, név szerint Luciana Barroso Bozan oldalán. A sztár a The Guardian magazinnak beszélt egyszer arról, hogy nem tudja elképzelni magát párja nélkül, ő az ő másik fele, a lelki társa, akivel imádják egymást és gyermekeiket is. Damon szerint felesége mindig tudja, hogy milyen ruhát vegyen fel, amelyben még molett alkata ellenére is elképesztően szexin mutasson. Matt kiemelte, hogy egyszerűen nem tud betelni párjával.

matt_damon

 

5. Robert de Niro

Bizony-bizony, a jó öreg Robert de Nirónak is elege lett a soványságokból, hiszen bár korábban számtalan nő megfordult az oldalán, mégis aktuális felesége, Grace Hightower mellett találta meg a boldogságot. Noha a kissé molett nő 1999-ben elvált a férfitől, de ő azóta sem tudott szabadulni tőle, ezáltal papírok nélkül ugyan, de azóta is egy párt alkotnak.

robert_de_niro

Szólj hozzá!