teltvilag

Hogyan randizzunk, ha ducik vagyunk? Tuti randitippek nőknek!

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Sok problémát okoz az, hogy itt-ott több van rajtad, mint ahogy te azt gondolod? Az általános (idealizált) testképek nálad sokkal vékonyabb képet festenek? Bizonytalan vagy, mert meghívtak egy vacsorára? Segítünk…

Az alábbi tanácsok betartásával egyrészt önbizalmadat növelheted, másrészt biztos lehet a randi sikerességében is – ha odafigyelsz az alábbi tanácsokra, biztos, hogy lesz még a vacsorameghívásnak folytatása is!

Egy randevú előtt, akármilyen testű is a nő, biztosan nem találja meg a megfelelő ruházatot. Ilyenkor jön a kötelező felkiáltás: „Nincs egy rongyom se, amit felvehetek!”.

A probléma nem az, hogy valóban nincs egy darab ruha sem a szekrényben, ami alkalmas arra, hogy egy randira felvehesse, hanem mert automatikusan úgy tekint a testére, hogy hibákat keres benne.

Tedd félre a negatív gondolatokat – hiszen egy randi egy pozitív esemény. Miért rontod el a hangulatodat azzal, hogy negatívumként állítod be saját magadat saját magadnak?

Akármilyen ruhát felvehetsz, ha a nőiességed belülről fakad.

Ha szépnek találod magad, ha jól érzed magad a bőrödben, akkor ezt a társaságod is észre fogja venni.

1. Tehát ez az első lépés: boldognak érzed magad – mutasd is ki, hogy boldog vagy!

Olyan öltözetet válassz, amiben jól érzed magad: ne legyen se túl szűk, se túl bő. Számos ruha szabása alkalmas arra, hogy tested szép vonalát kiemelje, ahol úgy gondolod, hogy inkább takarva legyen, azt pedig eltakarja. Ha szépek a lábaid, akkor vegyél fel szoknyát – ne miniszoknyát, de ne is bokáig takarót.

A szoknyához magas sarkú cipő jár – ezt sem szabad elfelejtened. Ha szép a dekoltázsod, akkor egy „V” nyakkivágású felső csak kiemeli azt, ha kiegészítőként egy láncot is felveszel, akkor a figyelmet a dekoltázs felé irányítod arról, amit takarni szeretnél.

2. A második tanács: öltözz kényelmesen, és válogass a divatos szabású és anyagú ruhák között! Attól, mert túlsúlyos vagy – szerinted – akkor is lehet divatosan, csinosan öltözködni.

Egy randevún biztosan kapsz bókokat is. Elismerő bókokat, melyek a csinosságoddal, a remek kinézeteddel kapcsolatosak. Ezt nyugodtan fogadhatod.

3. A harmadik tanács: ne szabadkozz, ne emlegesd a súlyodat, hanem egy mosoly kíséretében köszönd meg a bókot, így egyszerűen: „Köszönöm!”.

Lehet, hogy téged zavar leginkább a súlyod és a partnered nem is foglalkozna vele, ha te nem emlegetnéd folyton. Ha örökké a súlyod, a sikertelen fogyókúráidról beszélsz, azt még a partnered is meg fogja unni – ezzel csírájában elfojtod a kibontakozó érdeklődését.

4. Negyedik tanács: a partneredre figyelj, hiszen nem a te alakod a központi téma. Ha mindig arra hívod fel a figyelmét, hogy mekkora vagy, akkor előbb-utóbb eléred nála, hogy ő is erre figyeljen, holott eddig ez nem is érdekelte.

Ne rontsd el a folytonos súlyproblémádra való figyelemfelkeltéssel a randidat – ezt majd a partnered eldönti, bár ha őt izgatná ez a kérdés, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem hívott volna találkára.

Beszélgess, ismerkedj. Ez az első találkozás lényege. Kérdezz tőle, mit szeret, mit nem. Mi a hobbija, mivel szeret foglalkozni a szabadidejében.

5. Ötödik tanács: kerüld az olyan témákat, amelyek az előző kapcsolatokról szólnak. Kerüld az olyan témákat, amelyek a testiséggel kapcsolatosak. Az olyan témák sem igazán felelnek meg igazán, melyek a betegségek ecsetelésébe torkollnak.

Ha a tanácsok megragadtak, alkalmazd is őket.

Legyél jó kedvű, boldog, élvezd a randi minden percét, hagyd, hogy a férfi elbűvöljön!

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.