teltvilag

Hogyan ne csalódjunk a neten vásárolt nagyméretű női ruhában?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Online vásárolni megbízható eladótól? Visszavásárlási garancia a ruhára? Ingyenes szállítás? Szinhű képek? Próbáltad már az xlruha.hu-t?

Neten vásárolni ma már olcsó, kényelmes és biztonságos. Bármilyen napszakban, bárhonnan megteheted, nem kell sorban állnod, utazgatnod, a termék házhoz megy.

Nagyméretű, molett hölgyeknek készült ruhákat a boltban nehéz beszerezni, interneten szélesebb a kínálat. De honnan tudod, hogy a megrendelt áru tényleg jól fog-e állni rajtad? Azt kapod meg amit elképzeltél? Méretek jók lesznek? Színek stimmelnek? Ezek bizony a hátrányai az online ruhavásárlásnak.

xlruha
1. Honnan tudod, hogy megbízható oldalon jársz? Keress az oldalon „Rólunk”, „Kapcsolat” vagy „Magunkról” menüpontot. Bizalomépítő lehet, ha fel vannak tüntetve az elérhetőségek: név, cím, tel. szám, adószám, adatkezelési nyilvántartási szám, stb.

2. Félsz, hogy pénzt veszítesz? Ha van pl. 14 nap visszafizetési garancia használt ruhára is, az már komolyabb web boltot feltételez.

3. Egy felmérés szerint az egyik kifejezett hátrány az internetes vásárlásoknál a drága posta költség. Ha ezt leviszik egészen 0Ft-ig, vagyis nincs plusz költsége a szállításnak, akkor már nem kell mindig számolgatnod, hogy a rendelés ára menyivel is lesz több.

4. Másik hátrány a megkérdezett magyar nők szerint, hogy nem tudják felpróbálni a vágyott terméket. Ezen segíthet, ha a termék leírás nem csak a gyártótól kapott sablon szöveg, hanem le van írva az anyag minősége, rugalmas, könnyű-e. A termékképek profi fotózással készülnek, így a színek is olyanok lesznek a képen, mint amilyen a valóságban.

A fenti pontok mindegyikét teljesíti a www.xlruha.hu molett, használt ruha web áruház.

Ahol kényelmesen, regisztráció nélkül, akár karosszékből elvégezhető a vásárlás.

Már több mint 300 vevő 100%-os elégedettségével büszkélkedhetünk. 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk minden termékre.

Ruháinkat hordva, besöpörheted az elismeréseket, nem valószínű, hogy szembe fog jönni veled az utcán még egy hasonló ruha.

A termékeket rövid idő alatt megkapod, nem kell sokat várni rá.

Kattints ide és nézz szét!

Szólj hozzá!