teltvilag

Hogyan ismerkedj, ha duci férfi vagy?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Ha a cikkre tigrisként ugrottál rá, akkor Te is tudod már, hogy a társkeresés nem egyszerű dolog, főként abban az esetben nem, ha kissé ducibb testalkattal rendelkezel.

Ezt a hamis elképzelést főként a média próbálja belesulykolni az emberek fejébe, amikor a reklámokból vékony nők és izmos férfiak mosolyognak ránk. Azt az érzést keltik az emberekben, hogy így kell mindenkinek kinéznie, és aki ettől eltérő testalkattal bír, az slampos és kövér.

SOHA NE hasonlítsd magad a reklámokban látott férfiakhoz!

SOHA NE hasonlítsd magad a reklámokban látott férfiakhoz!

Ezek után pedig:

  • az emberek kritikusan szemlélik önmagukat,
  • az önbizalmuk hanyatlik,
  • gátlásossá és
  • visszahúzódóvá válnak.

Ez pedig a társkeresést igen nagymértékben meg tudja nehezíteni.

Amennyiben Te is úgy gondolsz magadra, hogy a lányok nem tekintenek férfinak azért, mert pocakos vagy, vagy mackósabb testalkattal rendelkezel, jobb, ha átértékeled önmagadat. Próbáld kitörölni a fejedből azt az eltorzult, hamis képet, amely kialakult a „normális” ember megjelenéséről.

SOHA NE hasonlítsd magad a reklámokban látott férfiakhoz!

A párkeresés során igen sokat számít az, hogy Te miként ítéled meg önmagadat, szereted-e és elfogadod-e magadat úgy, ahogy vagy. Ne bíráskodj magad fölött, semmivel sem érsz Te kevesebbet, mint a Nálad soványabb emberek.

  1. Légy ápolt,
  2. légy kedves,
  3. légy nyitott,
  4. flörtölj,
  5. udvarolj a nőknek,

és meglátod, hogy a siker sem marad el!

Egy férfi, aki tele van önbizalommal, akiből sugárzik az, hogy elfogadja és szereti önmagát, elégedett a testével, az sokkal, nagyobb eséllyel talál magának párt, mint az, aki gátlásokkal küzd és visszahúzódva, elzártan, szorongással él.

Azt pedig nem árt tudnod, hogy a nők igen nagy százaléka kifejezetten kedveli a testesebb férfiakat. Ennek pedig az oka az, hogy sokkal nagyobb biztonságérzetet ad nekik egy mackós férfi jelenléte, ölelése, mint egy vékony, soványka partneré.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.