teltvilag

Hogyan hódíthatsz molett nőként?

Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret Oldal nyomtatása

Nem vagy modellalkat? Nincsenek hosszú és vékony lábaid és a hasad sem lapos, mint egy deszka? Semmi okod az elkeseredésre! Sőt! Mindez azt jelenti, hogy Te egy egészséges, hús-vér valódi nő vagy. Ne is akarj olyan lány lenni, akit a divatmagazinok címlapján látsz.

A férfiak lehet, hogy megbámulják ezeket a nőket, de az biztos, hogy hosszú távon nem szeretnének maguk mellett tudni egy olyan nőt, aki éjjel-nappal salátát majszol és konditeremben nyúzza magát. Hidd el magadról, hogy sokkal sz*xibb és nőiesebb, kívánatosabb vagy azoknál, a mű nőknél.

Neked legalább van melled és van feneked, és mint azt jól tudjuk, a pasik éppen ezekre a testi adottságokra buknak.

Lássuk, hogyan hozhatod ki Te is magadból a vadító, sz*xi bombázót! Könnyedén el tudod csavarni a párod fejét azzal, ha sz*xi fehérneműt vásárolsz magadnak. Léteznek olyan alakformáló fehérneműk, amelyek kifejezetten sz*xisek.

duci divat

Csipkések, színesek, divatosak, és nem mellesleg az apróbb testi hibáidat is képesek elrejteni a fürkésző szempár elől. Törekedj arra, hogy ne csak különleges alkalmakkor legyen csábító a megjelenésed, hanem a hét minden napján. Akkor is csípd ki magad, ha csupán a boltba mész át, így majd út közben is begyűjtheted a férfiak bókjait és élvezheted, hogy a középpontban vagy.

Ettől az önbizalmad is nőni fog, így pedig még sz*xibb és vonzóbb nő lehetsz. Viselj bátran Te is szoknyát, hiszen ez a ruhadarab sem csak a vékony lányokon mutat jól.

Egy molett nő is felvehet például egy A vonalú, vagy egy hagyományos szabású darabot, hiszen ezek a fazonok kifejezetten előnyösek a ducibb testalkattal rendelkezők számára.

Légy ápolt, tegyél fel egy leheletnyi sminket és fújj magadra vadító parfümöt, annak egyetlen férfi sem tud ellenállni. És végül, talán a legfontosabb tanács az, hogy fogadd el és szeresd önmagad! Ha elégedett vagy a testeddel, az messziről sugárzik rólad.

A vonzó nők sikerének titka ugyanis, nem a külsőben rejlik, hanem abban, hogy milyen hatást váltanak ki az emberekből a kisugárzásuk által.

Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.